Katalin és Vilmos eljegyzési fotósa kulisszatitkokat árult el

Forrás: ZUMAPRESS.com/UPPA/Z03 -
fotó eljegyzés Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Katalin és Vilmos eljegyezték egymást első dolguk volt hivatalos fotókat készíteni szerelmük nagy pillanatáról. Egyetlen egy fotó volt, ami meghódította a világot, ennek a képnek az elkészültéről vallott fényképészük, Mario Testino.

A pár 2010-ben tette hivatalossá a kapcsolatát, ekkor kérte meg Vilmos szerelme kezét. Az emberek elájultak már a hír hallatán is, de még inkább odavoltak, amikor megpillantották az eljegyzési fotókat. Egy kép különösen elnyerte mindenki tetszését, ez volt az a fotó, ami bejárta a világot. Ennek a történetét mesélte el Mario Testino fényképész.

Katalin és Vilmos eljegyzési fotósa kulisszatitkokat árult el a képről Forrás: ZUMAPRESS.com/UPPA/Z03

"Rengeteget vártam, körülbelül egy vagy két órát, hogy tökéletes eljegyzési képet készítsek. De nem voltam teljesen elégedett az eredménnyel. Aztán, amikor befejeztük a fotózást ők éppen indulni készültek és hirtelen megölelték egymást egy radiátor előtt. Azonnal fogtam a kamerámat, és lőttem egy képet. Ez volt az a kép, ami megjelent mindenhol. Spontán és érzelmes. Rögtön látszik, hogy teljesen szerelmesek egymásba" - árulta el a Huffingtonpostnak a fotós a híres kép történetét.

Katalin hercegnő belehúzott: sokba kerül az udvarnak Vilmos herceg neje

Különösen drágára sikerült Katalin és Vilmos herceg kanadai körútja – már ami a hercegnő outfitjeit illeti. Ennyit költött az udvar arra, hogy tökéletesen nézzen ki Katalin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.