XXI. századi lovag - Pintér Tibor nekiment a kedvesét kritizálóknak

Forrás: RTLKlub -
Sarka Kata Pintér Tibor Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon bonyolódott szóbáltásba Sarka Kata és Pintér Tibor új kedvese, Bea. Az ok, egy félreérthető Mokka-beli beszélgetés volt. Most a színész is hozzászólt a történtekhez és arra kéri a kritikus celebritásokat, ne bántsák a kedvesét naiv bakijáért, amiért ő egyáltalán nem neheztel. 

Pintér Tibor úgy döntött, nem hallgat tovább, és nem tűri tovább, hogy kedvesén, Ács Beatrixon köszörüljék a nyelvüket a kvázi barátai.

"Hallom, Sarka Katától és Kasza Tibi barátomtól a különböző, kvázi kritikákat, amiket tudom, hogy nem rosszindulatból és nem bántásból tesznek. Elmentünk nyilatkozni a TV2 Mokkájába, ami számomra nagyon fontos, hiszen az Édes Élet celebritásaként fontos, hogy mindig kommunikáljunk valamit" - nyilatkozta aTibor és hozzátette, ő követett el hibát, hogy nem mondta el Beának, hogy ez mindössze egy néhány perces beszélgetés lesz, nem egy tíz-tizenkét perces mélyinterjú, ahol több dologot is lehetőségük lesz kifejteni.

Engem ez egyáltalán nem bánt, sőt, azt gondolom, hogy a tisztaságát és a szó jó értelmében vett naivitását tükrözi, hogy azt hitte, elmondhatja az amerikai mesét, a hollywoodi sztorit, aztán beszélhet rólam.

Ha nem emlékeznétek: Sarka Kata egyébként az alábbit posztolta az üggyel kapcsolatban:

Kasza Tibi pedig ezt tette közzé:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.