Sarka Kata nyilvánosan bevallotta: Nem bízik az emberekben

Forrás: Instagram/Sarka Kata -
Sarka Kata őszinteség vallomás hit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata közösségi oldalán tett közzé egy viszonylag hosszú posztot, melyben az emberi kapcsolatok minőségéről ír. 

A gyönyörű műsorvezető által közzé tett poszt arra enged következtetni, hogy az elmúlt időszak rengeteg eseménye, izgalma, rá is hatással volt. Nem csoda, hiszen egy válságban lévő házasság mindenkit megvisel. Ritka alkalmak egyikeként most megengedte rajongóinak, hogy bekukkanthassak a gondolataiba: űgy tűnik eléggé hitét vesztette az emberekben, a megbízhatóságban, az őszinteségben.

Sarka Kata újra hinni szeretne az emberekben Forrás: Instagram/Sarka Kata

"Jó éjt kívánunk mindenkinek! Hosszú nap volt, de imádtam! Annyira boldog vagyok, hogy a gyerekeim ennyire hisznek még a Mikulásban, és ennyire örülnek mindennek, ami csak hozzá köthető!

Szeretem a gyerekek lelkét, mert annyira tiszta, és olyan erővel, feltétel nélkül képesek hinni, és bízni az emberekben, amit nehéz felfogni. Szeretnék úgy élni ahogyan ők. Szeretném elhinni mindenkinek azt, amit mond, és nem azon gondolkodni, hogy vajon igaz-e. Szeretnék bízni mindenkiben, és sosem szeretnék csalódni többé. Mikor, és miért változik meg az életünkben az, ami már megadatott nekünk gyerekkorban? A hit egymásban.

Minden vágyam, hogy egy igazi, őszinte világban éljek, de ameddig az nem adatik meg, addig elég lenne, ha csak belelátnék mások fejébe! Nem is tartalak fel tovább titeket. Aludjatok jól!"

Rajongó segítségét kérte Liptai Caludia - Pankára gyűjtött szavazatokathttp://www.life.hu/sztarok/20161207-rajongo-segitseget-kerte-liptai-caludia-pankara-gyujtott-szavazatokat.htmlKiakadtak Claudia rajongói. A népszerű műsorvezető a Facebookon buzdította szavazásra követőit, hpgy Panka lánya nyerje meg a DigiSporton a Nap Hőse vetélkedőt. A sorozatban fiatal sportolókat mutatnak be. TV + SztárokOrigoHárom gyerekkel maradt magára Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161207-harom-gyerekkel-maradt-magara-jaksity-kata-elkoltozott-a-ferje.htmlA műsorvezető férje már hónapokkkal ezelőtt elköltözött otthonról, 22 évig voltak együtt.TV + SztárokOrigoÚj otthont keres Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-talan-elhagyja-amerikat-angelina-jolie.htmlA hét elején robbant a celebbomba: Angelina Jolie elhagyja Amerikát. Ám még mielőtt bárki beleélné magát abba, hogy a közelbe költözik a világsztár, Angelina elmondta, mi is az igazság ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--Tóth Gabi meghintáztatta hatalmas melleit a Gyertek át! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-toth-gabi-a-gyertek-at-cimu-musorban.htmlGabi nem csak az X-Faktor mentoraként visel szexi göncöket: hamarosan a Gyertek át!-ban is meghintáztatja cickóit. TV + SztárokOrigoNagy Ervin az ismertség előnyeiről beszél - Így küzd a mellrák ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-nagy-ervin-a-mellrak-ellen-kuzdo-alapitvany-nagykovete.htmlA mellrák ellen küzdő alapítvány nagykövete Nagy Ervin, aki egy jótékonysági eseményen adott interjút a Life.hu riporterének. A színész ennek kapcsán az ismertség előnyeiről beszélt, amit az alábbi videóban meg is hallgathatsz. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék új csúcsot állítottak felhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-csucsot-dontott-balazsek-uj-reggeli-showja.htmlKözel 30 ezer online hallgatója volt Balázsék Reggeli Show-jának december 6-án a Rádió1-en. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.