Lucy Hale pucér képei pornóoldalakra kerültek

Forrás: AFP/Mireya Acierto -
fotó pornó meztelen Lucy Hale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves sztár telefonját egy hacker törte fel, majd megszerezte a meztelen képeit. Persze a fiatal szépség teljesen kiborult a dolog miatt. 

"Bárki is csinálta, kapja be!" - írta a Twitterére Lucy Hale, akit a Hazug csajok társasága című sorozatból ismerhetnek a magyar nézők. A színésznő képeit a napokban lopta el egy hacker, és le is közölte internetes pornóoldalakon - írja a Refinery29.

Lucy Hale Forrás: AFP/Mireya Acierto

Lucy szerint neki személyesen semmi oka arra, hogy bárkitől bocsánatot kérjen, hiszen ő csak saját életét élte, és nincs köze ahhoz, hogy valaki a fotókat kitette a netre. Lucy Hale üzenetben jelezte, hogy az eset óta úgy érzi, szeretet veszi körül, sokan írnak neki támogatva őt.

Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett http://www.life.hu/sztarok/20161223-sztarok-akik-2016-ban-szakitottak-iszak-eszter-es-dobrady-akos.html2016-ban is több magyar sztárkapcsolat jutott mélypontra, a felek pedig a szakítás mellett döntöttek. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett. TV + Sztárok--Sarka Kata az elmúlt évről vallott: egyedül, két kisgyerekkel jól megállta a helyéthttp://www.life.hu/sztarok/20161227-sarka-kata-szamara-nehez-volt-a-2016os-ev.htmlMindenki tudja, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter házassága tönkrement. Azt viszont kevesen sejtik, hogy milyen nehéz is volt valójában számukra ez az időszak. Sarka Kata számot vetett az elmúlt évvel: elárulta, nem ez volt élete legjobb időszaka, de változtatni akart az életén, és eddig jól megállta a helyét egyedül, két kisgyerekkel. TV + Sztárok--Sarka Katáéknál meghitten telt a karácsony reggelehttp://www.life.hu/sztarok/20161226-sarka-kataek-igy-toltottek-a-karacsony-reggelet.htmlA karácsonyfa köré gyűltek a gyerekek: így telt Sarka Katáéknál az ünnepi reggel. Álmosan és meghitten nézegeti Noncsika és Dávidka a feldíszített karácsonyfát: igazi nyugalom árad a fotójukról. TV + Sztárok--Hosszú Katinka karácsonyfája a legmenőbb: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20161225-hosszu-katinka-uszono-karacsonyfaja-a-legmenobb-iden.htmlAz már biztos, hogy Hosszú Katinka úszónő karácsonyfája a legmenőbb idén. TV + Sztárok--Hosszú Katinka mostantól Shane családjával ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20161226-hosszu-katinka-san-franciscoba-megy-shane-csaladjahoz-karacsonyra.htmlHosszú Katinka eddig Baján ünnepelt, most viszont San Franciscóba utazik, hogy férje, Shane családjával is karácsonyozzon. TV + SztárokOrigoÍgy karácsonyozik szerelmével Tóth Gabi: közös fotó! http://www.life.hu/sztarok/20161225-toth-gabi-kozos-foto-igy-karacsonyozik-az-enekesno-kedvesevel.htmlA szexi énekesnő és szerelme, Trap kapitány ezzel a képpel dobták fel a karácsonyt. Hát nem cukik? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.