Demcsák Zsuzsa kimaradt Gesztesi interjúztatásából: nem kérdezte a színészt az ittas vezetésről

Forrás: TV2 -
ittas vezetés Demcsák Zsuzsa Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly őszintén vallott a Mokkában ittas vezetéséről, ám Demcsák Zsuzsa nem vett részt az interjúztatásában. Ez nem is csoda, hiszen a műsorvezetőt szintén lekapcsolták tavasszal ittas vezetés miatt.

Őszintén vallott ittas vezetéséről Gesztesi Károly a Mokkában, elmondta, nem akarta letagadni a történteket, és nem élt a kibúvókkal sem, hiszen ő már idős ahhoz, hogy hazudjon. Pachman Péter alaposan kifaggatta a színészt és annak ügyvédjét az esetről, ám műsorvezetőtársa, Demcsák Zsuzsa nem vett részt az interjúztatásban, később sem csatlakozott a csapathoz, pedig azt tudni lehetett, hogy ott van a stúdióban, hiszen a későn érkező színészt ő köszöntötte, be is vezette a stúdióba, ő azonban sietősen távozott.

Látható, hogy Demcsák Zsuzsa kíséri be Gesztesit, de nem csatlakozik a beszélgetéshez Forrás: Mokka

Kár, mivel Demcsák Zsuzsa testközelből ismeri a helyzetet, hiszen tavasszal őt is lekapcsolták ittas vezetésért. Bizonyára alaposan kikérdezhette volna Gesztesi Károlyt, ez mégis elmaradt, valószínűleg pont az említett okok miatt. Pachman Péter egyedül maradt az interjúalanyokkal.

Magyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--VV Tivy az iskolai munkáját pankrációra cserélte http://www.life.hu/sztarok/20170110-vv-tivy-pankrator-akar-lenni.htmlVV Tivy egy újpesti iskolában kereste a kenyerét, de most az álmait váltja valóra. TV + Sztárok--Rékasi Károly teljesen kiakadt: "Gerda kedvesen meg akart vele lepni"http://www.life.hu/sztarok/20170110-rekai-karoly-teljesen-kiakadt-egy-turogombocra.htmlRékasi Károly a Facebookon fakadt ki. Fotót is posztolt a túrógombócról, ami kiverte nála a biztosítékot. TV + Sztárok--Havas Henrik beszólt Gesztesinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-havas-henrik-csunyan-beszolt-gesztesi-karolynak.htmlGesztesi Károly megkapta büntetését az ittas vezetés miatt, lassan feledésbe merülne a csúnya eset. Havas Henrik azonban úgy döntött, hogy most mondja el a véleményét. TV + SztárokOrigoElőadás közben kérte meg szerelme kezét a magyar színész, Haja Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-haja-zsolt-a-szinpadon-kerte-meg-racz-rita-kezet.htmlHaja Zsolt az Operaház összes dolgozóját beavatta romantikus tervébe, egyedül a menyasszony-jelölt, Rácz Rita nem tudott a lánykérésről. TV + Sztárok--George Michael többször ki akarta dobni a pasiját halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-geroge-michael-tobbszor-szakitani-akart-fadi-fawazzal-a-halala-elotti-masfel-evben.htmlGeorge Michael megpróbált kilépni a Fadi Fawazzal való kapcsolatából közvetlenül a halála előtt. Az énekes családja szerint szerint ez már nem az első eset volt. Fawaz mindig kihasználta az énekes gyengeségét, és többször visszakönyörgte magát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.