Jennifer Lawrence és Ryan Gosling: ők már látták Budapestet, és ezért szeretik annyira!

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
Ryan Gosling Jennifer Lawrence Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több igazi szupersztár látogat el hazánkba egy-egy filmforgatás kedvéért. Most épp Jennifer Lawrence időzik nálunk, de nemrég Ryan Gosling és Harrison Ford is itt volt. De miért csinálnak annyi filmet hazánkban? Nem véletlen!

Korábban is volt rá példa, hogy nagy sztárok hazánkban forgattak, de az utóbbi időben megszaporodtak a Magyarországon készített filmek! Elég, ha csak az elmúlt néhány hónapra gondolunk vissza, hiszen volt nálunk Tom Hanks, Ryan Gosling és Harrison Ford is, de ha kicsit jobban visszamegyünk az időbe, akkor még több sztárt sorolhatunk fel. Volt itt Melissa McCharty és Jason Statham is. Most pedig Jennifer Lawrence vendégeskedik nálunk.

Most Jennifer Lawrence forgat nálunk Forrás: AFP/Patrick Kovarik

A Condé Nast Traveler szedte össze, hogy miért is olyan vonzó célpont Budapest filmkészítés szempontjából. Egyrészt az eklektikus építészete csábító, több ikonikus épületet fedezhetünk fel a filmekben.

A Bálna például a Mentőexpedícióban tűnik fel, mint a NASA bázisa, a Keleti pályaudvar pedig az Infernóban.

Ezeken kívül is láthattunk gyönyörű budapesti épületeket különböző produkciókban, de a forgatás nagy része általában a Korda Filmstúdióban zajlik. Az építészeten kívül az adó-visszatérítés is csábító a külföldi filmkészítőknek. A sztárok ráadásul gyönyörű helyen szállhatnak meg, mint Corinthia Hotel Budapest, valamint a szórakozási lehetőségek és az éttermek is vonzóak. Rengeteg sztár evett már a Nobuban, és a New York Kávéházban is rengetegen megfordultak. Ha pedig bulizásra kerülne a sor, akkor is van miből válogatni: az Ötkertben például már megfordult Jude Law és Matt Damon is.

Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak

Tom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Árpa Attila megmutatta új páráthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-arpa-attila-uj-szerelme.htmlÁrpa Attila és gyönyörű kedvese, Tomán Szabina egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy útjaik elváltak, nem tudták megmenteni házasságukat. Bár az egykori sztárpár igyekszik nem a nyilvánosság előtt élni magánéletét, annyi kiderült, hogy azóta már mindketten megtalálták a boldogságot. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoDamu Roland kislánya alultáplált és koszos? A rendőrség és a gyámhatóság nyomoz az ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-damu-roland-maganak-akarja-kislanyat.htmlDamu Roland kislányát, Maját a színész exének nővére neveli születése óta. A közelmúltban viszont a rendőrséghez és a gyámhatósághoz feljelentés érkezett ellene, kiskorú veszélyeztetése miatt. TV + Sztárok--"Áldozatokkal jár" - Lipcsei Betta és Juhász Roli a kapcsolatukról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-lipcsei-betta-es-juhasz-roland-kapcsolatukrol-vallott.htmlLipcsei Betta és Juhász Roland egymásra találtak, bár sokáig nem nyilatkoztak a kapcsolatukról. Mindkettőjüknek van már gyermeke, ezért nem egyszerű összehozni a találkozásokat, de eldöntötték, hogy egymást választják, így kénytelenek kompromisszumokat kötni. TV + Sztárok--Megszólalt Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-galambos-boglarka-eloszor-szolalt-meg.htmlGalambos Lajos ellen 2015 szeptemberében indult eljárás vesztegetés és lopás vádjával. A mulatóssztárt akkoriban előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, négy hónapot töltött a börtönben. TV + Sztárok--Ben Affleck újra szerelmes? Íme a bizonyítékhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-ben-afflecknek-uj-szerelme-van.htmlBen Affleck és felesége, Jennifer Garner ugyan egy fedél alatt élnek, de úgy tűnik, mégsem sikerült rendbe hozniuk a házasságukat. Ennek egyértelmű bizonyítéka, hogy a sármos színész egy új színésznőbe szeretett bele. TV + Sztárok--Gáspár Evelin: "Nagy a szegénység, kell a pénz"http://www.life.hu/sztarok/20170119-gaspar-evelin-arulja-13-milliot-ero-luxusautojat.htmlNagy döntésre szánta el magát Gáspár Evelin. A 22 éves lány meg akar válni a luxus-Mercijétől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.