Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs a sztárfocisták luxuséletét éli: szebbnél szebb autók, utazások és nők. Ő mégsem felhőtlenül boldog...

„Legszívesebben otthon futballoznék. Irigylem néhány korábbi csapattársamat, hollandokat, németeket, oroszokat, akik megtehetik, hogy otthon, a saját környezetükben léphetnek pályára hetente. Nekem ez hiányzik"- mesélte a Nemzeti Sportban a focista.

Ez a mondata sokaknál kiverte a biztosítékot, ugyanis a kommentelők szerint nem kellene annyira kapzsinak lennie, lejjebb kellene adnia az igényeket, és akkor haza tudna jönni...

Dzsudzsák Balázs hazavágyik Forrás: Instagram

„Ha szívesen játszana itthon, akkor jöjjön haza, ilyen egyszerű. Nem kellene ennyire kapzsinak lenni, és akkor boldog is lehetne az ember" - számolt be a Bors.

Dzsudzsák Balázs jelenleg havi 87 millió forintot keres az al-Vahdában, erről azért elég nehéz lenne lemondani, arról nem is beszélve, hogy a kluboknak túl sokat kellene fizetniük a kivásárlásáért.

Dzsudzsák Balázs húszezresekkel tömte meg a mulatós Dögös Robit

Azt sem tudta, ki az a Dzsudzsák Balázs: Dögös Robi, a mulatóssztár sok hírességnek zenélt már, de a focistáról még csak nem is hallott. Ennek ellenére egy jó hangulatú bulit csapott a futballistának, aki húszezresekkel tömködte tele pólója gallérját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.