Szabó Zsófi izgalmas szerepet kapott - Fotó!

fotó Szabó Zsófi szinkronizálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi egy nagyon cuki fotót töltött fel közösségi oldalára, és a poszt szövegéből az is kiderült, hogy a csinos színésznőnek ma szuper napja van...

Szabó Zsófi egy nagyon sokoldalú szereplője a hazai médiának: megállja a helyét műsorvezetőként és színésznőként is, most pedig szinkronizálni fog. De vajon kinek a hangja lesz a 28 éves sztár?

A közzétett fotója fél óra alatt több száz kedvelést kapott, a követők pedig nem győzik megtippelni, hogy milyen filmben hallhatják majd kedvencük hangját.

Természetesen rengetegen tettek megjegyzést Zsófi szépségére is, ami nem véletlen, hiszen csak úgy sugárzik a boldogságtól: tavaly megtörtént az álomesküvő, kapott egy kutyát, és most a férjével közösen keresgélnek budapesti otthont, ahol majd születendő gyermekükkel szeretnének élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.