Angelina Jolie megmutatta titkos tetoválásait: Fotók!

Forrás: AFP/Jewel Samad -
Brad Pitt Angelina Jolie tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelinának köztudottan több tetoválása is van, amelyek mind-mind az életének egy fontos szakaszához köthetőek. Nem csoda ezután, hogy Brad Pitt kapcsán is felkerült egy alkotás a színésznő bőrére, hiszen volt idő, amikor a sztárapukával képzelte el az egész életét. 

Tavaly februárban Jolie és Pitt felkerestek egy híres thaiföldi tetoválóművészt, mert egy olyan tetkót szerettek volna készíttetni, amely örökké összeköti a szerelmeseket. A híres színésznő hátára ekkor három óriási ábra is került.

Angelina Jolie hátára még februárban került három nagy minta a régi tetoválások mellé Forrás: AFP/Jewel Samad

Az azonban érdekes, hogy néhány hónappal a közös rituálé után már komoly viták alakultak Angelina és Brad között, majd nem sokkal ezután be is adták a válókeresetet. Azóta rengeteg fájdalmas harcon mentek keresztül, teljesen elhidegültek egymástól, és úgy tekintenek a másikra, mintha soha nem is lettek volna egy pár.

Ám a tetoválások sorsáról még semmit sem tudni, ugyanis ezek a remekművek egy különleges eljárással készültek: nem egyszerű tetoválótűkkel, hanem sebészeti eszközökkel kerültek a sztáranyuka bőre alá - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.