Mischa Barton pornóbotrányba keveredett

Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP -
pornó Mischa Barton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mischa Barton nem volt a legjobb formájában az elmúlt időszakban, és balszerencséje még eltarthat egy darabig: kikiáltották őrültnek, majd karambolozott, most pedig a pornóvideója járja be Hollywoodot. Úgy tűnik azonban, hogy ő nem nagyon aggódik: bikiniben fotózkodott a tengerparton.

Rájárt a rúd az elmúlt időben Mischa Barton színésznőre, akinek bizonyára kissé ki is siklott az élete. Először őrültnek kiáltották ki őt, és azt híresztelték róla, hogy pszichiátriára került. A szomszédai riasztották a mentőket, miután Mischa azt hajtogatta, hogy az anyja egy boszorkány. Kiderült, hogy valóban volt baj a színésznővel, csakhogy nem mentális betegség miatt: drogot csempésztek az italába, ezért viselkedett zavartan.

Mischa Barton nem őrült, de most pornóbotrányba keveredett Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

Nem sok idő kellett azonban, hogy újabb tragédiával borzolja a kedélyeket: Mischa Barton egy bérelt teherautóval csaknem letarolt egy lakóépületet. Állítólag azért történt a baleset, mert a színésznő nem volt hozzászokva az autó méreteihez, szerencsére sérülést nem okozott. Itt pedig még nincs vége, ugyanis nemrég azt kezdték el híresztelni, hogy Mischa Barton házi szexvideója járja körbe Hollywoodot. A sajtóértesülések szerint a felvételt egy hotelben rögzítették, és egy felismerhetetlen férfival folytat aktust. A videóért rengetegen ajánlanak pénzt, ha valóban létezik, valószínűleg hamarosan kikerül az internetre. Úgy tűnik azonban, hogy Mischa Barton nem zavartatja magát a felröppent hírek miatt, egész nyugodtan fotózkodott mindeközben a tengerparton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.