Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó
Az Éjjel-nappal Budapest indulásánál is ott volt Nádai Anikó, de jó ideje már nem játszik a sorozatban. Azonban nem kizárt, hogy egyszer ismét visszatér!

Az Éjjel-nappal Budapest sokakat leültet esténként a tévé elé, rengetegen kíváncsiak a fiatalok sorsának alakulására. Ma már Nádai Anikó is csak mint néző követi az eseményeket, amiknek egykor szerves része volt. Egy ideje már nem szerepel benne, de kellemes emlékek kötik az Éjjel-nappal Budapesthez. A sorozat most ünnepelte a negyedik születésnapját.

Nádai Anikó akár még vissza is térhet az Éjjel-nappal Budapestbe Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Barátságok alakultak ki a közös munka során. Nagyon jóban vagyok a mai napig Kristóffal, Kovács Dórival és Polyák Ritával. Nekem sokat adott ez a sorozat, és hálás vagyok, hogy ott lehettem az indulásnál, valamint hogy én hozhattam be a mostani szereplőknek a születésnapi tortát" – mondta Anikó, aki azt is hozzátette, még az is lehet, hogy visszatér.

"Egyelőre nem esett szó róla, hogy a karakterem visszatér a történetbe, de nem tartom kizártnak, bármi megtörténhet.

Most is dolgozom, még ha nem is vagyok képernyőn, és amint lesz olyan információm, amit elmondhatok, akkor elsőként tőlem fogják megtudni a nézők, hogy hol láthatnak legközelebb"árulta el az Origónak Anikó.

Nádai Anikó egyedül maradt: szakított kedvesével

Nádai Anikó és szerelme, Kovács Dániel Richárd öt év után a különválás mellett döntöttek. A pár egy rövid közleményben tudatta a hírt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Hujber Feri állapotáról nyilatkozott felesége, Cynthiahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-hujber-feri-allapotarol-nyilatkozott-felesege.htmlHujber Feri az egész országot sokkolta, amikor elmondta furcsa elméletét Jézusról, aki szerinte valójában színész volt. Mindenki azt találgatta, van-e valami baja a színésznek, felesége most megszólalt az állapotáról. TV + SztárokOrigoÍgy zongorázik Lorelai, a kar nélkül született művész: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-lorelai-a-kulfoldi-tehetsegkutato-kar-nelkuli-zongoristaja.htmlSenki nem gondolta volna, hogy a karok nélkül született lány ilyen elképesztően tud zongorázni. Mindenkinek leesett az álla, mikor elkezdett játszani. TV + Sztárok--Sarka Kata kiakadt - Állítja, hamis nyilatkozatot adtak a szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-sarka-kata-kiakadt-allitja-hamis-nyilatkozatot-adtak-a-szajaba.htmlA minap tette közzé Sarka Kata, hogy amióta kiderült, ő és Hajdú válnak, a legképtelenebb hírek kapnak szárnyra vele kapcsolatban. Bejegyzéséért kapott hideget-meleget, voltak, akik leginkább a poszthoz tartozó fotót kifogásolták. Kata most az egyik hetilapra bukott ki, azt állítja, semmi olyat nem nyilatkozott, amit leírtak. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett VV Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20170314-autobalesetet-szenvedett-vv-anett-egykori-valosagshow-szereplo.htmlAz egykori valóságshow-szereplővel 17 év vezetés után történt meg a baj. Azt mondja, ő volt a hibás, de még mindig nem tudja, mi történt pontosan. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÚjra együtt Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz? Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kibekult-brooklyn-beckham-es-chloe-grace-moretz.htmlTalán mégis csak a szerelem győzött, és minden visszaáll a régi kerékvágásba? TV + SztárokOrigoEzért ferde Zséda orra: orrba vágta egy kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20170313-zseda-kollegaja-orrba-vagta-az-enekesnot.htmlEgy színházi jelenet közben érte baleset a gyönyörű énekesnőt, ezért ferde az orra. Zséda elmesélte, hogy színházi jelenet közben vágta orrba kollégája. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.