Közleményt adott ki Mischa Barton színésznő - Mégsem elmebeteg

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Tmza -
Misha Barton közlemény drog kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy napja röppent fel a hír, hogy Misha Barton színésznő mentális zavar miatt kórházba került. A színésznő most közleményt adott ki, amiben elmondja, mi is történt valójában.

Mischa Barton, a Narancsvidék című sorozat sztárját egy nappal ezelőtt került a pszichiátriára. A szomszédjainak tűnt fel, hogy a 31 éves színésznő ok nélkül hangosan üvöltözik, a kerítésbe kapaszkodva ugrál, és megállás nélkül azt hajtogatja, hogy az anyja egy boszorkány. A színésznő egy közleményben állítja, hogy nincs mentális beteséges, nem bolondult meg, hanem bedrogozták. Elmondása szerint már jól van, hazaengedték a kórházból - írja a People magazin.

Mischa Barton úgy viselkedett, mintha megbolondult volna Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Tmza

"25-én este elmetem bulizni a barátaimmal, hogy megünnepeljük a születésnapomat. Ittam pár pohárkával, azonban egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem tudom kontrollálni a viselkedésemet. Ahogy telt az idő, egyre rosszabbul éreztem magam. Professzionális segítséget kaptam, elmondták, hogy egy GBH nevű drog került a szervezetembe. Egy éjszakát töltöttem a kórházban, és már jobban érzem magam" - írja a színésznő.

Mischa közleményében megköszönte a kórház dolgozóinak, hogy gondoskodtak róla. Továbbá felhívta minden nő figyelmét, hogy nagyon vigyázzanak az italukra, ha szórakozni mennek.

A GBH (másnéven Gina) nevü kábítószer elteljedt randidrog, hatóanyagát érzéstelenítésre, depresszió és narkolepszia ketelésére hasznlják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.