Hujber Feri kiakasztotta a Mokka műsorvezetőit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc TV2
Hujber Feri a tegnap reggeli Mokkában sokkolta Pachmann Pétert és az első napját töltő Szabó Dórát azzal a kijelentésével, hogy Jézus egy színész volt, korunk Stohl Andrása. Akkor szinte mindenki tébolyultnak nézte a sztárt, azonnal a címlapokra került. Ma ismét a műsor vendége volt, de a beszélgetés végét már nem várta meg, kivonult a stúdióból...

Szabó Dóra és Pachmann Péter ismét vendégül látták Hujber Ferit a ma reggeli élő adásban. Folytatni szerették volna a tegnapi eszmecserét, ám Feri kezelhetetlenül viselkedett. Politizálni kezdett, majd az eurovíziós fellépésről vizionált.

Azt állította, hogy varázslat történik a stúdióban,

amihez a műsorvezető közreműködését is kérte. Hiába próbáltak vele beszélgetni, meg sem hallotta a kérdéseket, kizárólag azt mondta, amit ő akart közölni.

Hujber Feri szerint más szintre kell emelni a párkapcsolatokat Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Többen azzal vádolták a Valami Amerika sztárját, hogy valamilyen szer hatása alatt áll. Ezzel Pachmann is szembesítette:

"Most fogtam veled kezet, neked meg puszit adtam... Van alkoholszagom, vagy fű vagy bármi?" – védekezett Hujber.

Állítása szerint nem őrült meg, egy ilyen világot élünk, és hamarosan mindenki rá fog jönni arra, amit ő most közvetíteni próbál.

Bár Szabó Dóra és Pachmann Péter próbálták visszaterelni a színészt a tegnapi témához, de nem lehetett, majd kibökte, hogy már csak szórakozik. Pachmann így zárta a beszélgetést. "Ha szórakozol, akkor szerintem köszönjük szépen, hogy itt voltál" – mondta neki.

Elképesztő képsorok következnek:

Mahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigoPippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-pippa-middleton-kulonleges-eskuvoi-szabalya.htmlPippa Middleton és milliárdos szerelme idén májusban mondják ki a boldogító igent. Anglia krémje jelen lesz a fogadáson, kivéve Harry kedvesét, Meghan Marklet... TV + SztárokAFPHajdú Péter nem akar gyereket új párjától, Esztertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hajdu-peter-nem-akar-ujabb-gyereket.htmlHajdú Péter és kedvese, Eszter még csak néhány hete alkotnak egy párt, ám már láthattuk őket nyilvános eseményen. A sztár és szerelme le sem tagadhatja, hogy bolondulnak egymásért, ám Hajdú tagadja, hogy komolyobbra szeretnék fűzni a románcot: gyerekvállalásról szó sincs. TV + Sztárok--Tóth Gabi tündérlányként énekli a Mindenki betétdalát- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170310-toth-gabi-igy-enekli-az-oscar-dijas-mindenki-betetdalat.htmlTóth Gabi az Oscar-díjas Mindenki című kisfilm betétdalát énekelte... de még hogy! TV + SztárokOrigoLilu élete nagy kalandjára készül - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-lilu-elete-nagy-kalandjara-keszul-mount-everest.htmlLilu az egyetlen nő abban a nagy csapatban, amely hamarosan elindul, hogy meghódítsa a Mount Everest csúcsát... TV + Sztárok--Baronits Gábornak meztelen képeket küldenek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-baronits-gabor-meztelen-fotokat-kap.htmlBaronits Gábor arról mesélt az életmódcsatornán, hogy bizony az ő rajongói között is akadnak olyanok, akik bármeddig képesek elmenni.... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.