Hujber Ferenc Jennifer Lawrence Alekosz Al Pacino Sean Connery
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha mindenki tud olyat mondani, amitől mások a hajukat eldobják – ez az ismert emberekkel is előfordul. Íme, a legütősebb aranyköpések, amelyek mind sztárok szájából hangzottak el. 

Szereted a humoros, odamondós vagy durva beszólásokat? Ezek a sztárok nem féltek viccet csinálni magukból a nyilvánosság előtt, és azóta sem felejtettük el a mondataikat.

Sean Connery

"Szeretem a nőket. Egyáltalán nem értem őket, de szeretem őket."

Sean Connery Forrás: AFP

Ahhoz képest, hogy állítása szerint nem ért a nőkhöz, kétszer házasodott, ami a mai világban már nagy teljesítménynek számít, hiszen rengetegen vannak, akik 4-5-ször is nekifutnak. Mondjuk az igaz, hogy az Oscar-díjas színész első felesége majdnem börtönbe került adócsalás miatt, szóval talán mégsem ért annyira jól a nőkhöz, mint ahogy azt mi gondoltuk?

Al Pacino

"Kértem Istentől egy biciklit. De rájöttem, az élet nem így működik, szóval loptam magamnak egy bringát, Istentől pedig megbocsátást kértem."

Al Pacino Forrás: Getty Images/Eamonn M. Mccormack

Egy olyan színész, aki ennyi híres filmben szerepelt, bizonyára megtapasztalt már egyet s mást az élete során. Ettől függetlenül azért reméljük, hogy nem egy titkon kleptomániás emberrel állunk szemben, aki csak azért lett Oscar- és többszörös Golden Globe-díjas színész, hogy aztán nyugodtan lopkodhasson anélkül, hogy ebből komoly gondjai származnának.

Hujber Feri

"Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú."

Hujber Feri Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Lássuk be, egy ország aggódott Feri elmeállapotáért, amikor berongyolt a Mokkába, és közölte, hogy Jézust valójában egy 33 éves színész játszotta el, aki a kora Stohl Andrása.

Egy nappal később újra ellátogatott a reggeli műsorba, ahol tovább folytatta az ámokfutását. Úgy nyelte a nép a szavait, mint a kacsa a nokedlit, de aztán kiderült: Hujber Feri mindenkiből hülyét csinált. Nem is kicsit.

Jennifer Lawrence

"Sosem megyek utcára. Mert ha otthon maradok, akkor nem kell melltartót felvennem, és bugyit sem kell cserélnem."

Jennifer Lawrence Forrás: AFP/Emma Mcintyre

Mondja ezt a világ egyik legszebb és legsikeresebb színésznője, aki mindössze 26 éves. Valószínűleg ebben a korban még nincs rászorulva, hogy mindig melltartót viseljen, és az sem feltétlenül látszik, ha nincs rajta bugyi, de valóban igaza van: ha olyan híres színésznők lennénk, hogy minden lépésünket lesifotósok hada figyelné, mi is odafigyelnék, hogy mikor engednénk meg magunknak egy "bimbóvillantást". Nem mintha amúgy ne került volna már olyan kép napvilágra, amin Lawrence nem visel melltartót.

Alekosz

"Itt tartogatom, érlelem két hete, és tessék! Ez a hála! Tizennégyen vagyunk, de tizenöten mentünk volna ki. Megszületett volna a gyermek."

Alekosz Forrás: TV2

Sosem felejtjük el Alekosz klasszikusát, aki mindig olyan meggondoltan, szépen megfogalmazott mondatokban tudja nyilvánosságra hozni a véleményét. Akkor is, ha éppen a szexualitás legforróbb pillanatait akarja kifejteni, és akkor is, ha valakit melegebb éghajlatra kíván elküldeni.

Ezzel foglalkoztak a magyar sztárok mielőtt híresek lettek: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-ez-volt-madai-vivien-es-varkonyi-andrea-nyari-munkaja.htmlA Micsodanők! Várkonyi Andreával című műsorban ismét lehullott a lepel néhány olyan titokról, amiről korábban még sosem hallhattunk. TV + SztárokOrigoÖngyilkos sztárok: tehetségek, akik eldobták maguktól az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170331-sztarok-akik-ongyilkossagot-kovettek-el.htmlA fényűzés és az ismertség nem jelent boldogságot. Sok tehetséges művész dobta el magától az életét, pedig látszólag mindenük megvolt. Sokan rajongtak értük, ők mégsem voltak elégedettek a sorsukkal, inkább önkezükkel véget vetettek az életüknek, hátrahagyva családjukat és gyermekeiket. TV + Sztárok--Sztárok, akik folyton közszemlére teszik a mellükethttp://www.life.hu/sztarok/20170329-ot-sztar-aki-rendszeresen-kipakolja-a-melleit.htmlTe is észrevetted már, hogy néhány híresség egyszerűen képtelen féken tartani magát? Rendszeresen reflektorfénybe helyezik a melleiket, sőt még egy elegánsabb rendezvényen sem félnek villantani. TV + SztárokAFPSztárok, akik tönkretettek egy házasságothttp://www.life.hu/sztarok/20170324-sztarok-akik-tonkretettek-egy-hazassagot.htmlA sztárok sem tökéletesek, ráadásul minden baklövésük vagy félrelépésük címlapokra kerül. Éppen ezért nekik még párra lelni is sokkal nehezebb, és ha megtalálták az igazit, akkor is belerondíthat a kapcsolatba egy harmadik fél. Sokszor elő is fordul, hogy egy celeb tönkretesz egy házasságot, össze is gyűjtöttük azokat a sztárokat, akik már szétzúztak egy kapcsolatot. Russel Crow és Ben Affleck is okozott már szakítást. TV + Sztárok--Sztárok, akik más sztárok titkait tálalták ki http://www.life.hu/sztarok/20170322-sztarok-akik-egymas-titkait-fecsegtek-ki.htmlOlykor a hírességek sem tapintatosak egymással, és napvilágra kerülnek olyan titkok, amik nem véletlenül voltak titokban tartva. TV + SztárokOrigoSztárok, akik valamikor egy pár voltak: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170322-sztarok-akik-a-multban-egy-par-voltak.htmlA sztárok világában néha már nehéz követni, hogy ki-kivel alkot egy párt, vagy éppen azt, hogy kiknek volt közük egymáshoz valaha a múltban. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.