Így ünnepelték a húsvétot a sztárok: Fotók!

fotók sztárok húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összegyűjtöttük nektek a magyar sztárok legjobb húsvéti fotóit. Így ünnepeltek a hazai hírességek!

Berki Krisztián és Hódi Pamela például igazi húsvéti ajándék-vadászatot hirdetett Nati számára, aki lelkesen kereste az eljretett kis ajándékokat. Berki nem hagyta szó nélkül, hogy milyen örömmel tölti el a pillanat, mikor boldognak látja a lányát.

Baby Gabi is posztolt az ünnepek alatt. A tőle megszokott módon egy profin elkészített fotóval örvendeztette meg a rajongóit, ezzel kívánva mindenkinek kellemes húsvétot. A képen jól látszanak az ikrek is, akik elképesztő tempóval cseperednek, és az is egyértelmű, hogy Gabi nagyon boldog az anyai szerepben.

Sarka Katáéknál elutaztak a hosszú hétvégére, de húsvét hétfőn természetesen készen álltak a locsolók fogadására. A közzétett képen azt a pillanatot láthatjuk, ahogy az utolsó locsoló is kölnit csepegtet a kis Noncsi hajába.

Schobert Norbiék egy egzotikus helyen köszöntötték az ünnepet. Az erről készült romantikus családi fotóhoz Réka egy szívhez szóló posztot is írt, melyben bevallotta, hogy 16 év elteltével is ugyanúgy szereti Norbit, mint a kapcsolatuk hajnalán.

Vastag Csaba egy virtuális locsolásban részesítette minden hölgy rajongóját. Egy videót töltött fel a közösségi oldalára, amelyből az is kiderült, hogy a sztár mivel töltötte a húsvétot gyermekkorában. Ezt követően egy vödör vízzel locsolta meg a bejelentkezést néző követőket, akik természetesen jól szórakoztak Csaba kreatív locsolási technikáján.

Szandiéknál is hagyományokkal tűzdelve telt a hosszú hétvége. Az énekesnő megmutatta milyen szép tojásokkal várták a locsolókat, és az is kiderült, hogy a legszebb verset szavaló legény egy strucctojás boldgog tulajdonosa lett.

Dukai Regina egy házikészítésű fonottkaláccsal készült a húsvétra. Az eredmény igen ínycsiklandóra sikeredett a fotó alapján, amit a rajongói rengeteg kedveléssel és számtalan hozzászólással jutalmaztak.

Béres Alexandra elárulta, hogy neki van a legcukibb húsvéti nyuszija, amivel mi sem szeretnénk vitába szállni. A sztáranyuka által posztolt fotón a kislánya egy hatalmas nyuszifülekkel tarkított kalapot visel, ami valóban tündérien fest a lány fején.

Kiszel Tünde szintén a locsolkodásról posztolt egy fotót, ami nagy sikert aratott a közösségi oldalán. A mulatságról számos kép és videó is felkerült a világhálóra, és láthatóan nagyon jól érezték magukat.

Debreczeni Zita is a tűzhely elé állt, hogy egy csodálatos ételkölteménnyel lepje meg újdonsült férjét. Saját bevallása szerint még soha sem sütött kalácsot, de állítása szerint jól sikerült.

Exek az édenben kritikahttp://www.life.hu/sztarok/20170418-exek-az-edenben-kritika-az-elso-adas-elott.htmlMár csak órák kérdése és elindul a Viasat3 legújabb valóságshow-ja, az Exek az édenben. Vigyázat, spoilerezünk! TV + SztárokOrigoBerki Krisztián szerint az esküvő Pameláról fog szólni: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170418-berki-krisztian-a-kozelgo-eskuvojukrol-meselt.htmlEgyre több információ derül ki a közelgő nagy nap kapcsán, de Berki krisztián ezúttal az esemény érzelmi oldaláról mesélt. TV + SztárokOrigoAlekosz kutyáját már évek óta nem látta orvos http://www.life.hu/sztarok/20170418-nem-kezelteti-a-daganatos-kutyajat-alekosz.htmlElképesztő, de a showmannek esze ágában sincs szakemberhez vinni a kutyáját. TV + SztárokOrigoMazzi milliárdos üzletember volt, de a szegénységet választottahttp://www.life.hu/sztarok/20170418-mazzi-milliardos-uzletember-volt-elajandekozta-vagyonat.htmlMazzi dollármilliárdos volt, de boldogságot nem hozott számára a pénz. Úgy döntött, feladja a luxuséletet és elajándékozza vagyonát. Ma már egy kis faluban él feleségével, és minden megkeresett centjének a felét jótékonyságra költi. TV + SztárokOrigoPumped Gabo barátnője megmutatta melleit – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170418-pumped-gabo-baratnoje-melleket-villantott-video.htmlPumped Gabo barátnője nem mondható szégyenlősnek: adásban mutatta meg formás melleit. TV + SztárokOrigoKiderült, kik buktathatták le Gáspár Győzőt az adócsalási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20170418-kiderult-kik-buktathattak-le-gaspar-gyozot-az-adocsalasi-ugyben.htmlBármeddig trükközhetett volna az áfával Gáspár Győző, ha az illegális autókereskedők mintáját követik – állítja a Bors szakértője. Így azonban börtön várhat rájuk az elkobzott milliók miatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.