Csobot Adélnak nagyon hiányzik Istenes Bence

Forrás: Instagram/adelcsobot -
Csobot Adél hiány Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence éppen a Survivor forgatásával van elfoglalva, így távol a családjától, a Fülöp-szigeteken tölti a mindennapjait. Csobot Adélnak és a kis Nátánnak is nagyon hiányzik már, várják, hogy visszatérjen.

Sokat gondolkozott Istenes Bence, mielőtt elvállalta volna a Survivor forgatását, hiszen ez azt is jelentette, hogy 50 napra távol lesz a családjától. Mivel azonban érdekes kihívásnak tartotta, belefogott, ezzel a döntéssel pedig Csobot Adél is egyetértett. Ennek ellenére már nagyon hiányzik otthonról a műsorvezető.

Csobot Adél nagyon várja vissza Istenes Bencét Forrás: Instagram/adelcsobot

nagyon hiányzik,

"Soha nem éreztem magam egyedül, hiszen Bence az első pillanattól kezdve mellettem állt. Az édeseanyám is bármikor segít nekem" "Külsőre egyre jobban hasonlít az édesapjára, szóval belőle is egy jóképű fiatalember lesz"Bence csak a távolból tudta őt felköszönteni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.