Ezért lép ki Fergie a Black Eyed Peas együttesből

Forrás: AFP -
Black Eyed Peas szólókarrier Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fergie kilép a Black Eyed Peas csapatából, és már Ariana Grande koncertjére sem tart velük. Kiderült, hogy miért döntött így. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Ariana Grande koncertjén terrortámadás történt, melynek következtében 22-en meghaltak, és 50-en megsérültek. Az énekesnőt nagyon megviselték az események, ezért jótékonysági koncertet hirdetett One Love Manchester címmel, melynek befolyt összegével az elhunytak temetését szeretné finanszírozni.

Az eseményen a Black Eyed Peas együttes is részt vesz, de az ikonikus hang, Fergie már nem tart velük. Az énekesnő 2002-ben csatlakozott a bandához, és 13 aktív év után 2015-ben lépett fel velük utoljára a 2015-ös Coachella fesztiválon.

Fergie Forrás: AFP

Most pedig bejelentette, hogy kilép a zenekarból, mert szólókarriert indít. A Black Eyed Peas vezetője, will.i.am. szerint Fergie pótolhatatlan, de ennek ellenére lesznek olyan számai az énekesnőnek, amelyben ismét együtt játszanak majd.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki helyettesíti majd őt a koncerten, azt viszont már tudjuk, hogy Nicole Scherzinger is színpadra fog állni a bandával - írta meg az AhlanLive.

Nádai Anikó is bikiniben szelfizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170604-nadai-aniko-bikiniben.htmlHatalmas a verseny a magyar celebnők között, sorra érkeznek a szexisebbnél szexisebb fürdőruhás fotók. Most pedig Nádai Anikó is csatlakozott a klubhoz. TV + Sztárok--Liptai Claudia: "Nem hagyom, hogy félelemben éljek!"http://www.life.hu/sztarok/20170604-liptai-claudia-nem-fel.htmlKülönleges üzenetet küldött a TV2 műsorvezetője. Közösségi oldalára posztolta ki, hogy nem akar félelemben élni...TV + Sztárok--Mi történt Apáti Bence arcával?http://www.life.hu/sztarok/20170604-apati-bence-arca-eltorzult.htmlA TV2 A Nagy Duett című műsorában ismerhette meg jobban az ország Apáti Bencét, a Kismenők egykori zsűritagját. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHosszú Katinka: "Lehet, hogy őrültek vagyunk..."http://www.life.hu/sztarok/20170604-hosszu-katinka-es-shane-lehet-hogy-orult.htmlMint ismeretes, Hosszú Katinka és csapata hazatértek Amerikából, de persze idehaza is keményen edzenek tovább. TV + Sztárok--A PAPPA PIA betétdala csendül fel A Nagy Duett végső döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170603-madai-vivien-es-csipa-a-pappa-pia-slageret-eneklik.htmlA nyár bulifilmjének betétdala csendül fel A Nagy Duett végső döntőjében. TV + Sztárok--Molnár Andi bikinis fotóival borzolja a kedélyekethttp://www.life.hu/sztarok/20170603-molnar-andi-bikiniben.htmlEgymás után érkeznek a magyar celebcsajok dögösebbnél dögösebb bikinis fotói. Ebből persze Molnár Andi sem maradhatott ki.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.