Zámbó Jimmy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így üzentek egymásnak a rokonok a sírnál

Különös fotót osztott meg Facebook oldalán Zámbó Jimmy testvére, Tihamér. A fotón az látszik, ahogy a másik két testvér, Árpy és Marietta szerszámokkal felszerelkezve indulnak a legendás énekes sírjához. A fotó alá ezt írta Tihamér: „Karbantartás öcsém sírjánál. Árpi, Tihi, Marietta. Szokásos felállás."

A Bors szerint a Zámbó testvérek posztja egy nyílt üzenet az énekes gyermekeinek. Ezt Marietta kommentje is megerősítette, aki ezt írta:

A nyilvános családi dráma folytatódott, hiszen előbb Szebasztián, majd Krisztián is reagált az üzenetre.

- fogalmazta meg válaszát Zámbó Jimmy kisebbik fia.

Az X-Faktorban feltűnt Krisztián ettől kicsit szétszórtabban ugyan, de szintén reagált rokonai bejegyzésére:

Zámbó Jimmy 2001 elején halt meg

- írta.

Tihamér szerint felesleges volt ekkor drámát csinálni a helyzetből. Elmondása szerint egy teherautó úgy fordult a sírnál, hogy leverte az egyik lépcsőt. "Megbeszéltük, kimegyünk, rendbe tesszük, de a fiúk valamiért aznap lemondták. Nem kellett volna Mariettának kiírni semmit" - mondta a Borsnak.

Beteges rajongó zaklatja az Exek az édenben párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-beteges-rajongo-zaklatja-a-magyar-sztarpart.htmlMajdnem szakított az Exek az édenben sztárpárja, Dia és Norbi. Kapcsolatukat ugyanis egy beteges rajongó teszi próbára. TV + SztárokThinkstockHajdú Péter adja Bochkor Gábor milliós fizetéséthttp://www.life.hu/sztarok/20170803-ettol-a-sztartol-kapja-millios-gazsijat-bochkor-gabor.htmlHajdú Péter nem aprózza el. Az egykori TV2-es műsorvezető és producer, újabb és újabb hírességeket csábít el az ATV-be. És a legnagyobbknak, hatalmas összegeket fizet ki.TV + SztárokOrigoVajna Timi szemeteszsákba csomagolta Andy Vajna ajándékát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170802-vajna-timi-szemeteszsakba-csomagolta-andy-vajna-ajandekat.htmlAndy Vajna tegnap ünnepelte 73. születésnapját, amire Timi méltó ünnepséget szervezett. Az ajándék sem maradt el: két nagy szemeteszsákban érkezett a meglepetés. TV + SztárokOrigoNem lesz ott a Szigeten Balázs Klári és Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170803-ez-tortent-balazs-klarival-es-korda-gyurival.htmlBalázs Klári és Korda György nélkül ma már elképzelhetetlen a Sziget Fesztivál retró színpada, amit egy év kimaradás után, újra felállítanak a szervezők. Azonban idén Klárika és Gyuri bácsi nem lesznek ott a Szigeten.TV + SztárokOrigoBekötözött felsőtesttel pózolt Pumped Gabo http://www.life.hu/sztarok/20170802-verekedesbe-kerult-pumped-gabo.htmlGabo nem gondolta, hogy ez lesz a bunyózás vége. TV + SztárokOrigoA törökbálinti sztárok Kóbor Jánosék kirablása óta rettegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170802-rettegnek-a-torokbalinti-sztarok-kobor-janosek-kirablasa-ota.htmlKóbor Jánosék villájába az éjszaka leple alatt törtek be éppen akkor, amikor elfelejtették bekapcsolni a riasztót. Viszont nem ez volt az egyetlen ház, ahová aznap éjjel besurrantak:mindenki retteg Törökbálinton, az ott élő sztárok is! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.