Ganxsta Zolee így tűrte a beszólásokat az RTL Klub Roast című műsorában

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ganxsta Zolee beszólás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub új műsorában a sztárok egymást alázzák, ahol csak tudják, Ganxsta Zolee is megkapta a magáét. Saját bevallása szerint ezek a marások nem voltak veszélyesek, de ha valaki nem tetszene neki, simán rávágna.

Az RTL Klub Roast című műsorában a sztárok nem kímélik egymást, kemény beszólásokkal bombázzák a másikat. Ganxsta Zolee sem úszta meg a csípős nyelveket, sok beszólást kapott a műsorban, de állítása szerint minden marásnak volt valóságalapja. A Life.hu riportere arról faggatta a zenészt, hogyan viselné a beszólásokat másoktól, mire Ganxsta rövid, de tömör választ adott. „Ha valaki nem tetszik, rávágok".

Ganxsta Zolee magánéletéről vallott

Ki gondolná, hogy a rengeteg tetoválás és trágár rapszövegek mögött egy érzőszívű, olykor romantikus férfi lakozik? Pedig Ganxsta Zolee úgy tűnik, valójában egy igaz úriember... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.