Gátlástalan életet élt fiatalon a ma 45 éves Cameron Diaz

Forrás: AFP -
szex Cameron Diaz születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán sokan nem is tudják, hogy milyen út vezetett a csillogáshoz Cameron Diaz életében. Pedig bizony neki is voltak sötét korszakai. 

Cameron Diaz karrierje nem színészkedéssel, hanem modellkedéssel kezdődött. A 16 éves szépséget egy buliban szúrta ki magának egy fotós, és azt tanácsolta neki, hogy menjen el egy modellügynökséghez, mert véleménye szerint szép pénzeket kereshetne.

Így nézett ki 21 évesen a szexi sztár Forrás: AFP

Ez így is lett, ugyanis Diaz nem sokat habozva dolgozni kezdett a Elite Modellügynökségnek, ennek köszönhetően pedig rengeteg helyre eljutott. Ám a karrierje egy ponton fordulatot vett, hiszen a szép lányokat mindig megpróbálják elcsábítani egy kis erotikus munkára. És néhányakkal ellentétben, Cameron vállalta is a szexi szerepeket.

Így róla több szadomazó felvétel is készült, amelyekben bőrszerkót viselve rázza a kebleit, majd a jelenetek többi résztvevőjével együtt ordibál, élvezkedik. Néhányat ezek közül pornófilmekhez csatoltak ajándékba, vagyis sokkal többen ismerik a színésznő félmeztelen testét, mint azt gondolnánk.

Az ehhez hasonló kisfilmek nyilvánvalóan nagyobb figyelmet kaptak miután a színésznő megkapta az első komolyabb szerepeit, de ő ennek ellenére sem szégyelli a múltját, és nem tagadja az élete sötétebb foltjait.

Így fest egy idén készült fotón Forrás: AFP

Igazi kiugrás volt a számára, mikor megkapta a Maszk című film női főszerepét, Jim Carrey oldalán. Az akkor 21 éves szépség mindenféle színészi előképzettség nélkül érkezett a válogatásra, és el is nyerte a filmkészítők tetszését. Azóta azonban már eltelt 24 év, Cameron pedig rengeteg filmben megvillantotta a tehetségét. Ma ünnepli a 45. születésnapját, és szerencséréje még mindig fantasztikus formában van.

Ezért tűnt el Cameron Diaz a nyilvánosság elől

Cameron Diaz a 2014-es Annie című filmje óta nem vállalt új szerepeket, és a nyilvánosság elől is teljesen eltűnt. Az utolsó filmje óta nem nagyon láttuk, de most elárulta, hogy mi áll a döntése hátterében. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.