Egy 18 éves lányt szeretett Stadler József

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál szerelem Stadler József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18 éves lányt szeretett halála előtt Stadler József. Bár az érzései viszonzatlanok maradtak, a vállalkozó így is boldog volt.

Nősülésen törte a fejét halála előtt a 66 éves korában elhunyt Stadler József – írja a Ripost. Az egykori milliárdos állítólag mindenkinek arról mesélt, hogy mennyire szerelmes. Hosszú ideig azonban senki nem tudta, ki iránt érez így, végül azonban kiderült, egy csinos 18 éves pultoslány rabolta el a szívét. A szerelem azonban viszonzatlan maradt.

„Zsanett még nem volt húszéves, alig múlt 18, amikor Jóska beleszeretett. Mindennap elmondta neki, hogy milyen szépnek tartja, és lelkesen udvarolt, de a lány soha nem viszonozta az érzelmeit. Úgy fogalmaznék, hogy menekült előle. A barátom részéről ez nem volt más, mint egy plátói szerelem, amit nem igazán akart elfogadni. Talán ezért talált ki történeteket is. Egy soha be nem teljesülő vágy- álom, amiről még a tévében is beszélt. Néha úgy érzem, Jóska egy álomvilágban élt, azt hitte, hogy a dolgok ugyanúgy mennek, mint a börtönévek előtt, pedig nem" – mesélte Stadler József egyik legjobb barátja a lapnak.

Stadler József 18 éves lányt szeretett Fotó: Polyák Attila - Origo
2017 legszebb fenekei - Galériahttp://www.life.hu/sztarok/20171208-2017-legszebb-fenekei-galeria.html2017 a kerek popsik éve volt, legalábbis ezt érezhettük a celebek töméntelen, magamutogatós fotói láttán. TV + Sztárok--Lezárult a hagyatéki eljárás: ő örökölte Komár László vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171208-lezarult-a-hagyateki-eljaras-o-orokolte-komar-laszlo-vagyonat.htmlImmár 5 éve annak, hogy elhunyt Komár László, a hagyatéki eljárás azonban csak most zárult le. TV + Sztárok--Barátnője szerint Meghan Markle régóta be akart kerülni a királyi családbahttp://www.life.hu/sztarok/20171208-meghan-markle-regota-be-akart-kerulni-a-kiralyi-csaladba.htmlMíg Meghan Markle azt nyilatkozta, hogy soha nem gondolt arra, hogy egyszer hercegné legyen, addig a barátnője állítja: már régóta kinézte magának Harry-t. TV + Sztárok--Gyermeket vár Czigány Dóra vízilabdázóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-babat-var-czigany-dora-vizilabdazo.htmlBabát vár a 25 esztendős kiváló magyar sportoló, az Európa-bajnok vízilabdázó, Czigány Dóra. TV + Sztárok--Kozsó teljesen kivirult a szerelemtől: "Száz évre tervezünk"http://www.life.hu/sztarok/20171208-kozso-teljesen-kivirult-a-szerelemtol-szaz-evre-tervezunk.htmlLassan egy éve van együtt szerelmével Kozsó, ám párjának kilétét egyelőre nem fedi fel, mint mondja, ez egy nagy titok. TV + Sztárok--Tóth Vera csücsörítve szelfizett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-toth-vera-csucsoritve-szelfizett-foto.htmlA Sztárban sztár + 1 kicsi zsűritagjára, Tóth Verára szinte alig ismerni rá friss szelfijén: a fekete-fehér fotón modellként pózol. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.