Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig kezdődött el az új esztendő, máris egy remek hírrel örvendeztette meg rajongóit Liptai Claudia: párjával folytatják a korábban már elkezdett sütő-showt.

Liptai Claudia és Pataki Ádám nem csak a magánéletben alkot jó párost, dolgozni is remekül tudnak együtt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy már van egy közös cukrászkönyvük, és már több sütő-showt is tartottak együtt. A humoros színpadi műsornak olyan nagy sikere volt, hogy idén újra megrendezik. A csinos műsorvezető a jó hírt a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival.

Tudom, hogy még nem hevertük ki az ünnepi lakomákat de mi már belevetjük magunkat az újabb sütési lehetőségbe. 1 hónap múlva találkozzunk az ÉdesKettes újabb előadásán ahol Hajós és Majka mozgatja meg a rekeszizmokat. Ja és szerintem a nevetés nem hizlal" – írta a Facebookon.

Pszichológus elemezte Hosszú Katinkáék házassági válságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180103-hevesi-kriszta-pszichologus-elemezte-hosszu-katinkaek-hazassagi-valsagat.htmlHevesi Kriszta elemezte Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságát. A pszichológus elmondta, a világversenyek után egyfajta kiüresedést érezhettek mindketten. TV + SztárokOrigoA Gáspár család hamarosan megkönnyebbülhet: visszakaphatják értékeikethttp://www.life.hu/sztarok/20180103-a-gaspar-csalad-hamarosan-megkonnyebbulhet-visszakaphatjak-ertekeiket.htmlÚgy tűnik, Gáspár Győző és családja hamarosan visszakaphatja a tavaly tavasszal lefoglalt értékeit. TV + Sztárok--Egyedül utazott Amerikába Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180103-egyedul-utazott-amerikaba-hosszu-katinka-szakitas-shane-tusup.htmlHosszú Katinka Miamiba utazott egyedül, Shane Tusup pedig továbbra is az Instagramon üzenget feleségének. Egyelőre nem tudni, megjelennek-e a jövő heti gálán, amelyre meghívást kaptak. TV + SztárokOrigoAlig ismerni rá Keresztes Ildikóra: smink nélkül fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180103-alig-ismerni-ra-keresztes-ildikora-smink-nelkul-fotozta-magat.htmlSmink nélküli fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán Keresztes Ildikó, akire még rajongói is alig ismertek rá. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMajka kissé spiccesen köszöntötte rajongóit újév alkalmából - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-majka-kisse-spiccesen-koszontotte-rajongoit-ujev-alkalmabol-video.htmlMajka és Dundika egy hatalmas buli után, egy török étteremből köszöntötte rajongóit újév alkalmából. TV + Sztárok--Szabó Zsófi első hónapja édesanyaként: boldog, de nagyon fáradthttp://www.life.hu/sztarok/20180102-szabo-zsofi-elso-honapja-edesanyakent-boldog-de-nagyon-faradt.htmlFáradt, de nagyon boldog: erről vallott rajongóinak az újdonsült sztáranyuka, Szabó Zsófi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.