Berki Krisztián állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljen

Hódi Pamela pénz Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela között egyre jobban elmérgesedik a viszony: bíróság dönt majd a gyermekük elhelyezéséről. A médiában a harcuk szinte összes lépése megjelenik, Krisztián azt állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljen.

Berki Krisztián nagyon boldog új kapcsolatában, de nem felhőtlen az öröme, ugyanis gyermeke édesanyja, Hódi Pamela és közte komoly harcok dúlnak. Gyermekük elhelyezése körül nem tudnak megegyezni, bíróság fog dönteni. Krisztián szerint az egyik oldal eszközként szeretné használni Natit.

Berki szerint Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljen Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"

szembejön velem különböző portálokon, ahol fizetnek neki, hogy rólam beszéljen...

Ripostnak
"Már a kérdés is sértő! Ha figyeltek volna azok, akik most kétségbe vonják a lányom iránt érzett szeretetemet és feltétlen lojalitásomat, tudnák, hogy mindent úgy tettem, ahogyan azt korábban kijelentettem. Megmondtam, hogy amint a kislányom gondolkodóvá válik és képes lesz megítélni a körülötte zajló eseményeket, felhagyok a show-jellegű szerepeltetésével, és ezt meg is tettem

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.