Sztárok, akik fizettek gyermekük anyjának, hogy eltűnjön: Cristiano Ronaldótól Eddie Murphy-ig

Arnold Schwarzenegger pénz Eddie Murphy Paul Walker Cristiano Ronaldo sztárok Anya (film) gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok életében elképesztően nagy a kísértés, és kevesen vannak, akik ellen tudnak állni a csábításnak. Nem számít, hogy házas, kapcsolatban élő vagy egyedülálló az illető, nagyon sokszor ismétlődik ugyanaz a minta: hatalmas láng egy-két estére egy csinos nő iránt, 9 hónap múlva pedig megszületik a közös gyermekük. Csak a sztárapuka nem egészen így tervezte, ilyenkor pedig mindent megtesz azért, hogy mocskos éjszakájának bizonyítéka eltűnjön az életéből: többnyire sok millió dollárral csitítja el az anyukát.

Cristiano Ronaldo

A sztárfocista első gyermeke állítólag egy egyéjszakás kalandból született, amit természetesen nem tervezett be a focista. Cristiano egy DNS-teszt után leszögezte, hogy minden felelősséget vállal a babért, ám a nőt nem akarja az életükbe. Állítólag az anya egyébként sem akart reflektorfénybe kerülni, így kényelmes volt mindenkinek. A sztárfocista a hírek szerint 10 millió dollárt fizetett gyermeke anyjának, hogy maradjon távol tőlük, habár olyan pletykák is keringtek, miszerint már az első gyermek is tervezett volt, és béranya hordta ki.

Cristiano Ronaldo és kisfia, Cristiano Ronaldo Junior Forrás: Instagram/cristiano



Paul Walker

Paul Walker és Meadow Walker Forrás: Meadow Walker / Instagram

A néhai színész bizonyos értelemben kilóg a sorból, ugyanis ő együtt járt gyermeke édesanyjával, de a baba születése után nem sokkal megromlott a viszonyuk. Meadow Rain Walker sokáig az édesanyjával élt, de annak alkoholproblémái miatt később Paul Walkerhez került. Akkoriban a színész már Jasmine Pilchard Gosnell-el randizgatott, és azért fizetett gyermeke anyjának, hogy tartsa magát távol a barátnőjétől.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger Forrás: Shutterstock

Az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy Arnold Schwarzeneggernek van egy eltitkolt gyermeke. Bár nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a titka soha nem derüljön ki, az ilyen dolgokat nem lehet egy életen keresztül rejtegetni. A színész házvezetőnőjükkel lépett félre, a viszonyból pedig gyermek is született, akinek Schwarzenegger rendszeresen utalt pénzt.

Eddie Murphy

Eddie Murphynek Melanie Brown-tól született gyermeke Forrás: AFP

A színésznek az egykori Spice Girltől, Mel B-től született gyermeke, de kezdetben egyáltalán nem akarta felvállalni a sokgyermekes apa, hogy újabb csemetével bővült a családja. Hiába, a DNS-teszt nem hazudik: egyértelműen bebizonyosodott, hogy Eddie a gyermek apja, ezután következett az óriási jogi csatározás. Eddie Murphynek végül engednie kellett, és azért, hogy Mel B eltűnjön az életéből inkább vállalta 11 millió dollár kifizetését, és olykor még a gyermekével is hajlandó találkozni.

Jamie Foxx

Jamie Foxx Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A színész is mestere a rejtegetésnek, de örökké ő sem tudta titokban tartani, hogy ki is Annalise nevű gyermekének anyja, pedig ő mindent megtett azért, hogy ne derüljön ki a titka. 2017-ben derült ki, hogy egy Kristin Grannis nevű nő Jamie gyermekének anyja, aki a gyerek születése óta a színész által havonta folyósított nagy összegből tartja fent magát. Jamie azért is hajlandó sokat fizetni a nőnek, mert ő évek óta Katie Holmes színésznővel él boldog párkapcsolatban, és nem akarja, hogy bárki bekavarjon.

Kitálalt Jennifer Aniston közeli ismerőse: ez állhat a válás hátterébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-kitalalt-jennifer-aniston-kozeli-ismerose-ez-allhat-a-valas-hattereben.htmlEgyre több információ lát napvilágot arról, miért is vált el egymástól Jennifer Aniston és Justin Theroux. Kiderült, hogy a színésznő nehezen viselte férje flörtölő stílusát és úgy érezte, kapcsolatuk soha nem volt igazi házasság. TV + Sztárok--Patrick Duffy hosszú, ősz hajjal jelent meg egy showműsorban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-patrick-duffy-hosszu-osz-hajjal-jelent-meg-egy-showmusorban-foto.htmlMeglepő külsővel jelent meg egy televíziós showműsorban Patrick Duffy: hosszú, ősz hajat villantott. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 év után újra beszéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gundel-takacs-gabor-es-vitray-tamas-20-ev-utan-ujra-beszeltek.htmlGundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 évig voltak haragban egymással, azóta nem is beszéltek egymással, ám nemrég egy talkshow-ban együtt szerepeltek. TV + Sztárok--Gáspár Győző szerződést szegett: élőben jelentkezett be egy műsor forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gaspar-gyozo-szerzodest-szegett-eloben-jelentkezett-be-egy-musor-forgatasarol.htmlGáspár Győzi élőben jelentkezett be az Észbontók című műsor felvételéről, amit a csatorna feltehetően nem néz jó szemmel. Egyelőre ugyanis még nem kezdték el reklámozni az új évadot, idejekorán valószínűleg nem is akarták volna bemutatni, hogy kik fognak szerepelni, de Győzike ezzel nem törődött. TV + SztárokOrigoBejelentette eljegyzését Grace Kelly unokája: Charlotte Casiraghihttp://www.life.hu/sztarok/20180326-bejelentette-eljegyzeset-grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi.htmlEljegyezték Grace Kelly unokáját, Charlotte Casiraghit. Az ifjú vőlegény nem más, mint Dimitri Rassam producer. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya, Paris Jackson és Cara Delevingne egy párt alkot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-michael-jackson-lanya-paris-jackson-es-cara-delevingne-egy-part-alkot-video.htmlMichael Jackson lánya, Paris és Cara Delevingne kapcsolatáról már korábban is felröppentek hírek, most azonban biztosnak látszik, hogy valóban egy párt alkotnak. Egy randevújukról készült videóban ugyanis nemcsak táncolnak, hanem csókolóznak is egymással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.