Demi Lovato a színpadon lovagol meg egy nőt: fotó

Forrás: Shutterstock -
színpad Demi Lovato lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato nem csak énekhangjával vívja ki magának a figyelmet, hanem színpadi show-jával is: egy nőn lovagol mindenki szeme láttára a turnéján.

Demi Lovato mindent bevet azért, hogy a turnéja megfelelő visszhangot keltsen, így az éneklésen kívül a színpadi show-ra is nagy hangsúlyt fektetett: rendkívül látványosra és dögösre sikerült. A szokásos táncon kívül egy ágy is képbe kerül, melyben Demi Lovato egy másik hölggyel hempereg, egy adott pillanatban pedig lovagló ülésben is látható rajta.

Demi Lovato a színpadon szexiskedik egy nővel Forrás: Instagram/Demi Lovato

Az énekesnő Instagram-oldalán meg is osztotta az ezt megörökítő fotót, melyhez csak annyit fűzött, hogy nagyon hálás, amiért ilyen elképesztően tehetséges nőkkel lehet egy színpadon, és hogy hihetetlenül mulatságos, szexi és őrült este volt, amit soha nem fog elfelejteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.