15 éves lányával, Ninával szelfizett Rába Tímea

modell tinédzser szelfi Tóbiás Nina Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodaszép lányával, Ninával szelfizett Rába Tímea, a közös fotót pedig meg is osztotta közösségi oldalán.

Szinte el sem hisszük, hogy Rába Tímea lánya, Nina még csak 15 esztendős, fotóin ugyanis legalább húsznak néz ki. A gyönyörű tinédzser örökölte édesanyja szépségét, már most modellkedik és Instagram-oldalát is egyre többen követik.

Ezúttal anya és lánya útközben, autóban ülve szelfizett. Nagyon hasonlítanak egymásra, még a szemük színe is egyforma.

Bombera Krisztina jól fizető tévés ajánlatokat utasított vissza: úgy érezte, megtehetihttp://www.life.hu/sztarok/20180411-bombera-krisztina-jol-fizeto-teves-ajanlatokat-utasitott-vissza-ugy-erezte-megteheti.htmlBombera Krisztina egykor megkerülhetetlen szereplője volt a magyar tévézésnek, de egy idő után eltűnt a képernyőről. Elárulta, sok jól fizető állást utasított vissza, mert úgy érezte, megteheti. TV + Sztárok--Nővé vált az élő Ken baba: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-nove-valt-az-elo-ken-baba-fotok.htmlRajongóit is megdöbbentette Rodrigo Alves, az élő Ken baba, aki Instagramján immár nőként jelentkezett be. TV + Sztárok--Vissztérnek a halott szereplők a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180411-visszternek-a-halott-szereplok-a-baratok-koztbe.htmlKülönös dologra készülnek a Barátok közt alkotói: visszahoznák a sorozatba a halott karaktereket, például Magdi anyust és R. Kárpáti Pétert. TV + Sztárok--A várandós Khloé Kardashiant megcsalja gyermeke apja: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180411-a-varandos-khloe-kardashiant-megcsalja-gyermeke-apja-video.htmlNincs szerencséje a férfiakkal Khloé Kardashiannak: első férjének drogproblémái voltak, mostani párja pedig nem tudja értelmezni a hűség fogalmát. Több nővel is megcsalta már szerelmét, aki éppen a közös gyermekükkel várandós. TV + Sztárok--Politikus lesz Berki Krisztiánból?http://www.life.hu/sztarok/20180411-politikus-lehet-berki-krisztianbol.htmlBerki Krisztián meglepő „bejelentést" tett Facebook-oldalán: közölte, hogy négy év múlva már rá is lehet szavazni. Vajon tényleg komolyan gondolta? Még az is megeshet! TV + Sztárok--Megszólalt távozásáról Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-megszolalt-tavozasarol-hajdu-peter-atv.htmlMa reggel a robbant a hír, hogy az ATV meneszti Hajdú Pétert, nem hosszabbítják meg hamarosan lejáró szerződését. A producer most megszólalt az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.