Marc Spelmann könnyfakasztó bűvészmutatvánnyal varázsolta el a Britain's Got Talelnt zsűrijét: videó

Forrás: Youtube/Britain's Got Talent -
varázslat bűvész videó Britain's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően megható, ugyanakkor hihetetlenül varázslatos bűvészmutatvánnyal került azonnal a Britain's Got Talent versenyébe Marc Spelmann. Senki nem tudja, hogy csinálta, csak ámulni lehet rajta.

Szájtátva, könnyes szemmel figyelte a Britain's Got Talent zsűrije Marc Spelmann bűvész mutatványát, amivel egyből döntőbe jutott. A férfi befogta a zsűritagokat is a produkcióba, mindenkinek más feladata volt. Simon Cowellnek egy könyv random oldalán kellett bekarikáznia egy szót úgy, hogy sem ő, sem más nem látta, mit is választott. Egy másik zsűritagnak egy Rubik-kockát kellett összekevernie, a harmadiknak egy pakli állatos kártyából kellett választania, a negyediknek pedig egy zsírkréta csomagból egyetlen krétát.

Simon nem akar hinni a szemének Forrás: Youtube/Britain's Got Talent

A varázslat pedig csak ezután következett. A férfi bemutatta élete történetét. A feleségét három évvel ezelőtt a terhessége alatt rákkal diagnosztizálták, de a kislányuk túlélte édesanyja kemoterápiás kezelését, és már hónapokkal előre megjósolta a zsűritagok választásait. Pontosan ugyanolyan mintában keverte össze a Rubik-kockát, a kedvenc plüsse a zsűri által a kártyákból kiválasztott pingvin, csak piros krétával rajzol, és amikor az édesapja megkérdezte tőle, hogy szerinte Simon milyen szót fog bekarikázni, azt mondta: hat (kalap), ami pontosan az a szó, amit Simon véletlenszerűen körberajzolt. Nem tudni, hogy Marc hogyan csinálta, de varázslatos és megható volt a mutatványa: álló tapssal jutalmazták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.