Pumped Gabo nagyon kiakadt azon, hogy utolsó helyen végzett A Nagy Duettben

Marcellina A Nagy Duett Kiakadt zsűri Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak kiakadt Pumped Gabo A Nagy Duett legelső része után, mivel partnerével, Marcellinával szerinte érdemtelenül az utolsó helyen végzett.

Bár A Nagy Duett legelső adásában kivételesen nem esett ki senki, pontszám alapján Pumped Gabo és partnere, Marcellina végzett az utolsó helyen. Ezen a kigyúrt celeb igencsak kiakadt.

Az utolsó hely nagyon elrontotta a kedvem, rögtön az adás után kocsiba ültem, és el is jöttem. Az a legkiborítóbb, hogy nem tudok olyan hibát mondani, ami indokolná ezt az eredményt. Szerintem nem nekünk kellett volna sereghajtóként végezni. Rengeteget próbáltunk több mint két hétig, nincs magyarázatom az eredményre. Mindenesetre most is készülünk az új adásra, ha pedig megint ilyen eredményt érünk el, én biztos kiborulok" – fakadt ki a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.