Megszólalt Caramel: ebből merít erőt, mialatt a kislányáért harcol

Caramel köszönet leukémia rajongók Molnár Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók és kedves üzeneteik tartaják a lelket Caramelben és feleségében, Szilviben. Nagyon nehéz időszakon mennek keresztül, kislányuk egészségéért harcolnak.

Egy hónapja jelentette be Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilvi, hogy kislányuk, a hároméves Szofi leukémiás. A hírre több ezer rajongó és magyar híresség reagált, mindannyian támogatásukról biztosították a családot. Caramel és Szilvi már az elején leszögezték, hogy nem akarnak Szofi betegségéről nyilatkozni, de az énekes úgy érezte, hogy meg kell köszönnie azt a rengeteg szeretet és támogatást, amit kaptak.

Caramel kislánya, Szofi leukémiával küzd Forrás: Instagram

"Szeretném elmondani a közönségnek, hogy nagyon sok olyan pillanat van, amikor csak elolvasom azokat a kommenteket, amiket az oldalamra írtak. Sajnos, még nem volt érkezésem ezekre hivatalosan is válaszolni. Voltak azonban olyan pillanatok, amikor csak ezek adtak erőt. Nagyon szépen köszönjük a több ezer hozzászólást. Olyan szeretetet kaptunk az olvasóktól meg a közönségtől, hogy azt nem is tudom megköszönni" - nyilatkozta Caramel a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.