Elhagyta 25 évvel fiatalabb barátnője a rákos Orbán Józsit

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
100 Folk Celsius barátnő Orbán József rák szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Józsit elhagyta 25 évvel fiatalabb barátnője. A zenész így már csak a barátaira számíthat, ők viszik a kezelésekre.

Andrea akkor hagyta el a zenészt, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Orbán Józsinál, a 100 Folk Celsius énekesénél októberben diagnosztizáltak tüdőrákot, ami attéteket képzett az agyában. A pár 15 évig volt együtt.

"Sajnos igaz a hír, Andi eltűnt az életemből, egyszer csak nem jött. Már hetek óta nem láttam. Nem értem, mi történt, de eléggé el vagyok keseredve miatta" - mondta a Borsnak Orbán Józsi.

Orbán Józsit elhagyta fiatal barátnője, Andrea Forrás: ATV/Esti Frizbi


Most a barátai viszik kezelésekre az énekest, csak rájuk számíthat. Benkő László fia azt mondta a lapnak, hogy Józsi igen rossz beteg, napont meg kell küzdeni vele, mert nem akar felkelni. Reméli, hogy barátnője elvesztése nem veti vissza a zenészt a gyógyulásban.

Minden arany fénylik címmel megjelent a luxusfeleségek hivatalos dalahttp://www.life.hu/sztarok/20180514-minden-arany-fenylik-cimmel-megjelent-a-luxusfelesegek-hivatalos-dala.htmlUtaznak, vásárolnak, jótékonykodnak, olykor pedig vitáznak is a Feleségek luxuskivitelben szereplői, akik most eddig nem látott újdonsággal rukkoltak elő. Elkészítették a műsor saját hivatalos videóklipjét, amiben énekhangjukat is megmutatták. TV + SztárokOrigoTolvai Reni újra beszólt A Dal zsűrijénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-tolvai-reni-ujra-beszolt-a-dal-zsurijenek-eurovizios-dalfesztival.htmlTolvai Reni továbbra sem nyugszik, újra beszólt A Dal zsűrijének, szerinte ugyanis az Eurovíziós Dalfesztivál győztes dala nagyon hasonlít az övéhez. TV + Sztárok--Liptai Claudia Katalin hercegnéhez hasonló menyasszonyi ruhát szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20180514-liptai-claudia-katalin-hercegnehez-hasonlo-menyasszonyi-ruhat-szeretne.htmlGőzerővel készül esküvőjére Liptai Claudia, aki most elárulta, hogy milyen esküvői ruhára vágyik. Bár az esküvő nem lesz minden tekintetben hagyományos, a menyasszonyi ruhánál klasszikus stílusokban gondolkodik. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs elmondta a véleményét az Eurovíziós Dalfesztiválról: szerinte nézhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-sebestyen-balazs-elmondta-a-velemenyet-az-eurovizios-dalfesztivalrol.htmlSebestyén Balázs belenézett az Eurovíziós Dalfesztiválba, de már bánja. Finoman szólva nem szórakozott valami jól, szerinte ez a műsor őszintétlen, a dalok pedig giccsesek. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKöllő Babett Angelina Jolie-ról venne példát a családbővítésnélhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-kollo-babett-angelina-jolierol-venne-peldat-a-csaladbovitesnel.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplő Dél-Afrikába utaztak, ahol egy árvaházba is ellátogattak. Köllő Babett elgondolkodott a családbővítésen, Angelina Jolie-ról venne példát. TV + SztárokOrigoHódi Pamela közös képet posztolt új kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-hodi-pamela-kozos-kepet-posztolt-uj-kedvesevel.htmlMegmutatta új kedvesét Hódi Pamla. Közösségi oldalára töltötte fel a fotót, melyen egy szenvedélyes csókot váltanak. TV + SztárokOrigoPortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.