Kulka Jánosnak pénzt gyűjtenének a barátai

2018.05.17. 20:19

Kulka János visszavonul a színészettől, miután nem tudott teljesen felépülni a 2016-os agyvérzése után. Barátai aggódnak a művészért, ezért pénzt gyűjtenének neki.

Kulka János visszavonult színészettől,idén márciustól megszűnt a szerződése a Katona József Színházzal. A művész egyéb tájékoztatást nem adott, de egyértelmű, hogy két évvel ezelőtti stroke-ja miatt búcsúzott el munkájától. Hiába dolgozott azon, hogy visszanyerje beszédkészségét, teljesen nem sikerült felépülnie. A koreográfiákat sem tudta volna elsajátítani, és mivel Kulka János maximalista, inkább felmondott.

Gyűjtést szerveznek kollégái Kulka JánosnakFotó: Pintér Leo

A barátai, kollégái aggódnak érte, ezért szerveznek gyűjtést a színésznek a Ripost információi szerint. A lapnak nyilatkozó színházi kolléga leszögezte, nem szeretnék megbántani Kulka Jánost, tudják, hogy ő mindig egyedül oldotta meg a problémáit, csak segíteni akarnak. „Nem megbántani akarjuk ezzel, hanem segíteni, hogy ha van rá lehetőség, a kezelések segítségével vissza tudjon térni, mert nagy veszteség a színházat kedvelőknek, hogy nem láthatják őt fellépni."  - mondta az illető.

Kulka Jánosvisszavonulásgyűjtéspénz