Kerényi Miklós Gábor jegyet vett a Rómeó és Júlia utolsó előadására az Operettszínházba

"Forrás: MTI/Kovács Attila " -
Kerényi Miklós Gábor Rómeó és Júlia Operettszínház Budapest jegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levették a műsorról a hosszú évek óta játszott Rómeó és Júliát, melyet a zaklatási botrányokba keveredett KERO rendezett. A művész ott akar lenni a darab utolsó előadásán, de ehhez jegyet kellett rá vennie.

Hiába szögezte le Kerényi Miklós Gábor, hogy az utolsó csepp véréig küzdeni fog a Rómeó és Júlia című darabért, úgy tűnik, nem sikerült műsoron tartania. Hosszú ideig biztosan nem fognak találkozni ezzel a nézők, utoljára pénteken láthatják. Erre az előadásra KERO is szeretett volna elmenni, hogy elbúcsúzhasson az általa rendezett musicaltől, ehhez azonban neki is jegyet kellett váltania.

KERO jegyet vett a Rómeó és Júliára "Forrás: MTI/Kovács Attila "

Ezért is bánt, hogy nem veszik figyelembe sem a társulat, sem a közönség érzéseit.

Blikkneka darabokat személyes okokból távolítják el

"Szeretném megköszönni Kerényi Miklós Gábor művészi és tehetségfelkutatási munkáját, de arra is szeretném megkérni, hogy a színháztörténetben nem egyedülálló igazgatóváltással járó, akár fájdalmas döntéseket fogadja el. Az, hogy mi marad műsoron, én és a tanácsadóim döntjük el" - mondta Lőrinczy György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.