Antal Timi esküvő fotó házasság szerelem
Férjhez ment Antal Timi: párjával immár a templomban is kimondták egymásnak a boldogító igent.

Az X-Faktor sztárja, Antal Timi még decemberben mondta ki a boldogító igent kedvesének, akihez most a templomban, Isten színe előtt is hozzáment. A ceremónián csak úgy ragyogott, mesésen festett menyasszonyi ruhájában.

Az énekesnő egy fotót is feltöltött a közösségi oldalára, és azt írta a bejegyzéshez, hogy ez volt élete legszebb hétvégéje.

Gyermekként nagyon sokszor elméláztam azon, vajon milyen is leszek menyasszonyként, vagy ki lesz a férjem? És lám, számomra a világ legcsodálatosabb embere lett az enyém. Elképzeltem, hogy milyen lesz az esküvő, de annál sokkal csodálatosabb volt, mint amit bármikor el tudtam képzelni, mert annak idején, kislányként, nem fogtam fel, hogy milyen csodálatos, szerető családom van, és milyen sok segítő igaz barátom! Nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget és azt, hogy velünk együtt ünnepeltetek és osztoztatok örömünkben!" - írta.

A palota közölte: Meghan Markle apja nem lesz ott az esküvőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-a-palota-kozolte-meghan-markle-apja-nem-lesz-ott-az-eskuvon.htmlHivatalosan is megerősítette a Kensington-palota, hogy Thomas Markle nem lesz ott az esküvőn. Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle hivatalos közleményét tették ki a Twitter-oldalukra. TV + Sztárok--Tolvai Reni edzés közben mutatta meg hatalmas dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-tolvai-reni-edzes-kozben-mutatta-meg-hatalmas-dekoltazsat.htmlNem ritka, hogy Tolvai Reni szexi képet oszt meg magáról Instagram-oldalán, most pedig edzés közben mutatta meg, milyenek a keblei egy falatnyi sportmelltartóban. TV + Sztárok--Ágyból, egy szál ingen tett közzé képet Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-agybol-egy-szal-ingen-tett-kozze-kepet-kollo-babett.htmlHófehér ágyneműben és hófehér ingben pihen Köllő Babett, aki az ágyból tett közzé egy képet közösségi oldalán. TV + Sztárok--Bebe bevallotta, élete során mindössze egy hetet dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-bebe-bevallotta-elete-soran-mindossze-egy-hetet-dolgozott.htmlBebe a tévékamerák előtt árulta el, hogy egész életében csupán egyetlen hetet dolgozott. TV + Sztárok--Vajna Timi erotikus show-n járt Cannes-ban: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180517-vajna-timi-erotikus-show-n-jart-cannes-ban.htmlÚgy tűnik Vajna Timi nagyon jól mulat a filmfesztiválon, és a hivatalos program után is: erotikus show-n járt, amiről természetesen felvételeket is mutatott. TV + SztárokOrigoYvonne Dederick új vállalkozást indított: társkereső oldalt készíthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-yvonne-dederick-uj-vallalkozast-inditott-tarskereso-oldalt-keszit.htmlYvonne Dederick új dologba vágta a fejszéjét, szeretné megreformálni a társkereső oldalakat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.