Kulka Jánosnak pénzt gyűjtenének a barátai

Fotó: Pintér Leo -
Kulka János gyűjtés pénz visszavonulás
Kulka János visszavonul a színészettől, miután nem tudott teljesen felépülni a 2016-os agyvérzése után. Barátai aggódnak a művészért, ezért pénzt gyűjtenének neki.

Kulka János visszavonult színészettől,idén márciustól megszűnt a szerződése a Katona József Színházzal. A művész egyéb tájékoztatást nem adott, de egyértelmű, hogy két évvel ezelőtti stroke-ja miatt búcsúzott el munkájától. Hiába dolgozott azon, hogy visszanyerje beszédkészségét, teljesen nem sikerült felépülnie. A koreográfiákat sem tudta volna elsajátítani, és mivel Kulka János maximalista, inkább felmondott.

Gyűjtést szerveznek kollégái Kulka Jánosnak Fotó: Pintér Leo

A barátai, kollégái aggódnak érte, ezért szerveznek gyűjtést a színésznek a Ripost információi szerint. A lapnak nyilatkozó színházi kolléga leszögezte, nem szeretnék megbántani Kulka Jánost, tudják, hogy ő mindig egyedül oldotta meg a problémáit, csak segíteni akarnak. „Nem megbántani akarjuk ezzel, hanem segíteni, hogy ha van rá lehetőség, a kezelések segítségével vissza tudjon térni, mert nagy veszteség a színházat kedvelőknek, hogy nem láthatják őt fellépni." - mondta az illető.

Megyeri Csilla és barátja külön élnek: erről vallott a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-megyeri-csilla-es-baratja-kulon-elnek-errol-vallott-a-celeb.htmlMegyeri Csilla Budapesten próbálja beindítani a karrierjét, párja, Zsolti viszont Debrecenben maradt. A különélésről beszélt a celeb. TV + SztárokOrigoVajna Tímea egy szexi rajzban látta meg önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-vajna-timea-egy-szexi-rajzban-latta-meg-onmagat.htmlEgy pikáns rajzban fedezte fel magát Vajna Tímea, a képen szereplő hölgynek összefogott haja lazán az arcába lóg, pucér mellére pedig bort locsol. TV + SztárokOrigoHódi Pamela párkapcsolatáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-hodi-pamela-parkapcsolatarol-vallott-video.htmlHódi Pamela elképesztően boldog, most minden helyén van az életében, párkapcsolata pedig nem is lehetne harmonikusabb. Erről mesélt Pamela, és arról is beszélt, hogy Nati és Bence mennyire jönnek ki egymással. TV + SztárokOrigoÁgyból, egy szál ingen tett közzé képet Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-agybol-egy-szal-ingen-tett-kozze-kepet-kollo-babett.htmlHófehér ágyneműben és hófehér ingben pihen Köllő Babett, aki az ágyból tett közzé egy képet közösségi oldalán. TV + Sztárok--A palota közölte: Meghan Markle apja nem lesz ott az esküvőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-a-palota-kozolte-meghan-markle-apja-nem-lesz-ott-az-eskuvon.htmlHivatalosan is megerősítette a Kensington-palota, hogy Thomas Markle nem lesz ott az esküvőn. Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle hivatalos közleményét tették ki a Twitter-oldalukra. TV + Sztárok--Tolvai Reni edzés közben mutatta meg hatalmas dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-tolvai-reni-edzes-kozben-mutatta-meg-hatalmas-dekoltazsat.htmlNem ritka, hogy Tolvai Reni szexi képet oszt meg magáról Instagram-oldalán, most pedig edzés közben mutatta meg, milyenek a keblei egy falatnyi sportmelltartóban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.