Luxus Rita lánya le is bénulhatott volna - komoly műtét mentette meg

Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea -
Luxus Rita műtét lány Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek Luxuskivitelben című műsor első szériájában láthattuk Ritát és három lányát. A második évadban egyelőre még nem tűnt fel a szőke asszony, ám kiderült: nehéz időszakon ment keresztül családjával. Lánya majdnem lebénult.

Sűrgősen műteni kellett Luxus Rita lányát, ő maga mesélte el a szörnyű történetet:

Feleségek luxuskivitelben Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea

"Pár napja már mondta, hogy zsibbad a lába, és amikor nem múlt el, bevittem a kórházba. MR-vizsgálatra vitték, ahol kiderült, elmozdultak a csigolyái, és nyomnak egy ideget. Ha nem műtik meg azonnal, akkor akár meg is bénulhatott volna. Azt mondta az orvos, hogy sürgősen operálni kell, és bár több hónap lett volna a várakozás, hat héttel később betolták a műtőbe. Az első műtét az előkészületekkel együtt 10 órán át tartott. Azt mondta dr. Fazekas Béla főorvos, hogy nagyjából két órán át lesznek bent, ám amikor kijött, szólt, hogy még két órát kérnek. Nyolc órán át ültünk az ajtó előtt, mondanom sem kell, borzalmas volt. Anett édesapja, János is támogatott. Amikor Anett magához tért, az első kérdése az volt, hogy ugye a szempilláit nem aludta el" - mesélte a luxusfeleség a Blikknek.

"Anettnak továbbra is fájt a lába. Kiderült, hogy az egyik csigolyájából letört egy darab. Újra megoperálták, a beavatkozás négy és fél órás volt. Most hat csavar van a gerincében, fájdalmai vannak, nem panaszkodik. Sírni se sír, potyognak az én könnyeim helyette."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.