Így fogadta a királyi család Meghan Markle édesanyját

Forrás: AFP/Oli Scarff -
királyi család Meghan Markle Doria Ragland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan édesanyja levette a lábáról a királyi család tagjait.

Doria Rayland, Meghan hercegné édesanyja különösen Katalin hercegnét vette le a lábáról. A szociális munkásként és jógaoktatóként dolozó 62 éves asszony az esküvő előtt egy jó hangulatú teázáson vett részt Erszébet királynővel és az egész családdal. A Mirror szerintnagyon jól sikerült a találkozó és az asszony mindenkit elbűvölt.

Az asszony könnyekig meghatódott Forrás: AFP/Oli Scarff

Egyelőre azt még nem tudni, feladja-e amerikai életét és követi lányát Angliába. Annyi biztos, hogy Meghan és édesanyja között rendkívül szoros a kapcsolat.

Johnny Depp nagyon sokat fogyott: csont és bőr, fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-johnny-depp-nagyon-sokat-fogyott-csont-es-bor-foto.htmlRajongói tettek fel közös fotót kedvencükkel, akit szinte alig lehet felismerni. Johnny Depp csont és bőr... TV + SztárokVV Mici hatalmas melleivel szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-vv-mici-hatalmas-melleivel-szelfizett-foto.htmlVV Mici a luxusbörtön után szépségszalont nyitott és csak úgy ontja magából a szexis képeket. Ezúttal melleivel szelfizett.TV + SztárokOrigoJohnny Depp nagyon sokat fogyott: csont és bőr, fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-johnny-depp-nagyon-sokat-fogyott-csont-es-bor-foto.htmlRajongói tettek fel közös fotót kedvencükkel, akit szinte alig lehet felismerni. Johnny Depp csont és bőr... TV + SztárokHárom alkalommal diagnosztizáltak bőrrákot Miló Vikinél: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-harom-alkalommal-diagnosztizaltak-borrakot-milo-vikinel-video.htmlHarmadszor is bőrrákot diagnosztizáltak Miló Vikinél. Egy sporolóhoz méltó módon nem adja fel és bár tudja, hogy élete végéig figyelnie kell, biztos benne, hogy nem lehet gond.TV + SztárokOrigoVoksán Virág megmutatta feszes és formás fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-voksan-virag-megmutatta-feszes-es-formas-feneket-foto.htmlVoksán Virág sokat tesz azért, hogy kerek és feszes legyen a feneke, ezt most közelről is megmutatta.TV + Sztárok--Hosszú Katinka levélben közölte az úszószövetséggel, hogy már nem Tusuppal készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-hosszu-katinak-levelben-kozolte-az-uszoszovetseggel-hogy-mar-nem-tusuppal-keszul.htmlÚgy tűnik már biztos: Hosszú Katinak és Shane Tusup válnak. Hosszú már levelet is írt az úszószövetségnek az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.