Voksán Virág megmutatta feszes és formás fenekét: fotó

fotó Voksán Virág fenék
Voksán Virág sokat tesz azért, hogy kerek és feszes legyen a feneke, ezt most közelről is megmutatta.

A dj-ként dolgozó egykori playmate megmutatta, miért érdemes edzőterembe járni: A kamerába pucsítva mutatta meg eszméletlenül feszes popsiját Voksán Virág.

Balázs Andi megmutatta, hogy nézett ki a 90-es években: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-balazs-andi-megmutatta-hogy-nezett-ki-a-90es-evekben-foto.htmlBalázs Andi lázasan készül A Nagy Duett döntőjére és ebből az alkalomból megmutatta húsz évvel ezelőtti fotóját.TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi kismamaként is tartja a diétáthttp://www.life.hu/sztarok/20180602-szabo-zsofi-varandosan-is-tartotta-a-dietajat.htmlAz inzulinrezisztencia miatt szigorú diétát kell követnie Szabó Zsófinak, aki várandóssága alatt is figyelt rá, hogy mit eszik. A szoptatás alatt azonban nagyon kívánós volt. TV + SztárokHosszú Katinak levélben közölte az úszószövetséggel, hogy már nem Tusuppal készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-hosszu-katinak-levelben-kozolte-az-uszoszovetseggel-hogy-mar-nem-tusuppal-keszul.htmlÚgy tűnik már biztos: Hosszú Katinak és Shane Tusup válnak. Hosszú már levelet is írt az úszószövetségnek az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla tagadja, hogy lenne valami közte és Dzsudzsák Balázs között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-megyeri-csilla-tagadja-hogy-lenne-valami-kozte-es-dzsudzsak-balazs-kozott-video.htmlFelröppent a hír, hogy lehet valami Megyeri Csilla és Dzsudzsák Balázs között, hiszen együtt látták őket egy étteremben, ahol állítólag izzott köztük a levegő. Megyeri most interjúban tagadta a dolgot, azt mondja, csak barátság van köztük. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andi elárulta, miért nem megy férjhez Bochkor Gáborhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-varkonyi-andi-elarulta-miert-nem-megy-ferjhez-bochkor-gaborhoz.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea hosszú évek óta élnek együtt és közös kislányukat, Nórit is példásan nevelik. A házasságról azonban hallani sem akarnak.TV + Sztárok--Újra szingli Szalai Ádám: szakított barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180601-ujra-szingli-szalai-adam-szakitott-baratnojevel.htmlJó hír a hölgyrajongók számára: újra szingli a jóképű magyar sztárfocista, Szalai Ádám. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.