Három alkalommal diagnosztizáltak bőrrákot Miló Vikinél: videó

Miló Viktória diagnózis bőrrák
Harmadszor is bőrrákot diagnosztizáltak Miló Vikinél. Egy sporolóhoz méltó módon nem adja fel és bár tudja, hogy élete végéig figyelnie kell, biztos benne, hogy nem lehet gond.

Hétszer műtötték Miló Vikit bőrrák miatt. Háromhavonta jár orvoshoz, háromszor diagnosztizálták már nála a betegséget.

Hosszú Katinka sok milliót veszíthet a váláson Shane Tusuppalhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-hosszu-katinka-sok-milliot-veszithet-a-valason.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup válása nem csak szakmailag és emberileg, de anyagilag is megviseli a volt szerelmespárt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinak levélben közölte az úszószövetséggel, hogy már nem Tusuppal készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-hosszu-katinak-levelben-kozolte-az-uszoszovetseggel-hogy-mar-nem-tusuppal-keszul.htmlÚgy tűnik már biztos: Hosszú Katinak és Shane Tusup válnak. Hosszú már levelet is írt az úszószövetségnek az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokOrigoBritney Spears köves bugyiban, félpucér férfiakkal pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-britney-spears-koves-bugyiban-felpucer-ferfiakkal-pozol-foto.htmlNem idegen Britney Speras-től, hogy sokat mutasson testéből, most sem tett másként, mindössze egy köves bugyi és egy fűző takarja testét, mellette pedig két félmeztelen férfi pózol. TV + Sztárok--Szado-mazo jelmezben pózolt Tolvai Reni: micsoda domina lenne belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180602-szadomazo-jelmezben-pozolt-tolvai-reni-micsoda-domina-lenne-belole.htmlTolvai Reni ezúttal túl dögös ruhát választott. TV + Sztárok--Várkonyi Andi elárulta, miért nem megy férjhez Bochkor Gáborhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-varkonyi-andi-elarulta-miert-nem-megy-ferjhez-bochkor-gaborhoz.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea hosszú évek óta élnek együtt és közös kislányukat, Nórit is példásan nevelik. A házasságról azonban hallani sem akarnak.TV + Sztárok--Sztárok, akik tinédzserként találtak rá az igazira: Bonotól Snoop Doggighttp://www.life.hu/sztarok/20180601-sztarok-akik-tinedzserkent-talaltak-ra-az-igazira-bonotol-snoop-doggig.htmlA legtöbb ember nem hisz abban, hogy tinédzserkori szerelmével fogja összekötni az életét, pedig van olyan, hogy ez sikerül. Íme, néhány példa a sztárvilágból, akik már fiatalon megismerték az igazit, és így, vagy úgy, de végül összejöttek, és együtt is maradtak! Bono például már 36 éve házas. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.