Hosszú Katinka megszólalt: szponzorának adott egy őszinte interjút

interjú Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta várja a közönség, mikor ad interjú Hosszú Katinka. Ennek is eljött az ideje.

Hosszú Katinka a Molcsapat.hu-nak adott egy őszinte interjút, amiben érzéseiről és a jövőről vallott.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Nem volt egyszerű a döntés meghozatala, sokáig vívódtam, hiszen Shane és én együtt értük el az elmúlt öt év sikereit. Mára azonban egyértelművé vált, hogy nem tudnánk tovább együtt dolgozni. A döntésem végleges. Bizonyára nem lesz egyszerű megtalálni azt a szakmai hátteret, amely megfelelő a pályafutásom folytatásához. Egyelőre dolgozom rajta. Tudom, hogy sokan szeretnének segíteni, ez jólesik, ugyanakkor azt gondolom, kétévtizedes tapasztalat van mögöttem, én ismerem a legjobban saját magamat, én tudom, hogy mire van szükségem, ezért mindenképpen nekem kell meghoznom a döntést."

Dér Heni egy szál arany bugyiban koncertezik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-der-heni-egy-szal-arany-bugyiban-koncertezik-foto.htmlDér Heni alaposan kigyúrta magát és ezt szívesen meg is mutatja rajongóinak. TV + Sztárok--Pécsi Ildikót nem hatotta meg unokája könyörgésehttp://www.life.hu/sztarok/20180608-pecsi-ildikot-nem-hatotta-meg-unokaja-konyorgese-partos-csilla.htmlPécsi Ildikó ügyvédjén keresztül üzent unokájának: hiába is könyörög, ki kell költöznie a házából. TV + Sztárok--Kasza Tibi megnyert egy vegasi pókerversenythttp://www.life.hu/sztarok/20180608-kasza-tibi-megnyert-egy-vegasi-pokerversenyt-kaszino.htmlKasza Tibi kifosztott egy Las Vegas-i kaszinót: megnyert ugyanis egy pókerversenyt. TV + SztárokOrigoMadonna lánya, Lourdes szőrös hónalját mutogatja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-madonna-lanya-lourdes-szoros-honaljat-mutogatja-foto.htmlMadonna lánya, Lourdes újra megvillantotta szőrös hónalját, úgy tűnik, most már tényleg végleg eldobta a borotvát. TV + Sztárok--Beteg Debreczeni Zita és Gianni kutyája, Pamacshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-beteg-debreczeni-zita-es-gianni-kutyaja-pamacs.htmlDebreczeni Zita Instagram oldalán közölte, hogy Giannival közös kutyájuk, Pamacs beteg. TV + SztárokOrigoRita Ora új klipje kiakasztotta a kommentelőket: Cardi B-vel csókolózik bennehttp://www.life.hu/sztarok/20180608-rita-ora-uj-klipje-kiakasztotta-a-kommenteloket-cardi-bvel-csokolozik-benne.htmlMintha egy kizárólag nőknek rendezett bennsőséges partyba csöppentünk volna Rita Ora új klipjében. A kommentelők kissé kiakadtak, főleg a Cardi B-vel való csókon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.