Kasza Tibi megnyert egy vegasi pókerversenyt

Las Vegas kaszinó Manker szerencse Kasza Tibi póker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi kifosztott egy Las Vegas-i kaszinót: megnyert ugyanis egy pókerversenyt.

Kasza Tibi jelenleg Las Vegasban pihen várandós felesége nélkül, de láthatóan a legjobb barátja társaságában is remekül érzi magát. Friss fotóján fülig érő szájjal látható: van minek örülnie, hiszen megnyert egy pókerversenyt, és győzelméért valószínűleg egy nagyobb összeg ütötte a markát.

Gyerekek! Megnyertem egy Poker versenyt Vegasban a Mirage-ban! Szeretlek anyukám" – írta a képhez.

Gyerekek! Megnyertem egy Poker versenyt Vegasban a Mirage-ban! Szeretlek anyukáám ♠️♦️♣️♥️ Ott van b...meg

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Shane Tusup nagyobbat bukhat a váláson, mint Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180608-shane-tusup-nagyobbat-bukhat-a-valason-mint-hosszu-katinka.htmlÚgy tűnik, nem Hosszú Katinka lesz az, aki pénzügyi szempontból jobban megszenvedi a válást. A szakértő Shane Tusupra voksol. TV + Sztárok--Debreczeni Zita testvére, Dóra egy gyönyörű nőhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-debreczeni-zita-testvere-dora-egy-gyonyoru-no.htmlNem sokan látták még Debreczeni Zita testvérét, Dórát, ám ha valaki az Instagram-profiljára téved, láthatja, milyen gyönyörű nő. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és Lakatos Márk túl közel került egymáshoz: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-kollo-babett-es-lakatos-mark-tul-kozel-kerult-egymashoz-foto.htmlKöllő Babett Insta-storyjában puszit nyom Lakatos Márk szájára. TV + Sztárok--Rubint Réka szerint Vasvári Vivien gyönyörű smink nélküli fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-rubint-reka-szerint-vasvari-vivien-gyonyoru-smink-nelkuli-fotojan.htmlEgyre több celeb mutatja meg arcát smink nélkül, most a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien került sorra. Egykor feleségtársa, Rubint Réka is dicsérte a képet. TV + Sztárok--Pártos Csilla kitálalt válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-partos-csilla-kitalalt-valasarol-pecsi-ildiko.htmlPártos Csilla most először mesélt válásáról és őszintén vallott arról, hogyan változott meg a kapcsolata egykori anyósával, Pécsi Ildikóval. TV + SztárokOrigoMilliókat akarnak kicsalni Korda Györgytől és Balázs Kláritólhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-milliokat-akarnak-kicsalni-korda-gyorgytol-es-balazs-klaritol-atveres.htmlRendszeresen akarnak nagyobb összegeket kicsalni csalók a Korda házaspártól. Szerencsére ők résen vannak és nem hagyják magukat átverni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.