Rita Ora új klipje kiakasztotta a kommentelőket: Cardi B-vel csókolózik benne

csók zene orgia Rita Ora Cardi B biszexualitás klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha egy kizárólag nőknek rendezett bennsőséges partyba csöppentünk volna Rita Ora új klipjében. A kommentelők kissé kiakadtak, főleg a Cardi B-vel való csókon. 

Már több mint 4 millióan látták a Youtube-on Rita Ora új klipjét, amely a Girls című számhoz készült.

Az klipben mintha egy kizárólag nőknek rendezett bennsőséges partyba csöppentünk volna, ahol a lányok hol fekszenek, hol vonaglanak testszínű ruhájukban. A klip végén pedig Rita Ora és Cardi B csókolóznak is egymással.

Ezen a kommentelők teljesen kiakadtak, többek között azért, mert utóbbit már el is jegyezte kedvese.

A Daily Star szerint Rita Ora azt mondta, hogy a dal a személyes élményein alapul.

Liptai Claudia titkos esküvője: ilyen volt a szertartáshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-liptai-claudia-titkos-eskuvoje-ilyen-volt-a-szertartas.htmlÖrök hűséget esküdött egymásnak Liptai Claudia és Pataki Ádám. És bár a műsorvezető hétről hétre tudatta, hogy tart az előkészületekkel, mégis titokban mondták ki a boldogító igent kedvesével. Most néhány részlet is kiderült. TV + Sztárok--Liptai Claudia rokonai nem kaptak meghívót az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180607-liptai-claudia-rokonai-nem-kaptak-meghivot-az-eskuvon.htmlLiptai Claudia hamarosan kimondja a boldogító igent szerelmének, Pataki Ádámnak. Sokan ünnepelnek majd velük, de a műsorvezető két rokona kimarad a buliból. TV + SztárokOrigoNagyon meghízott Friderikusz Sándor: fel sem lehet ismerni a legendás tévésthttp://www.life.hu/sztarok/20180608-nagyon-meghizott-friderikusz-sandor-fel-sem-lehet-ismerni-a-legendas-tevest.htmlRitkán látni mostanában Friderikusz Sándort nyilvános eseményen, Verebes István könyvbemutatójára a napokban azonban ellátogatott. TV + Sztárok--Kelemen Anna egy rugós késsel játszadozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-kelemen-anna-egy-rugos-kessel-jatszadozott-video.htmlKelemen Annát hasba szúrták: természetesen csak egy játék késsel szórakozott az egykori playmate, de a látvány ettől függetlenül durva.TV + Sztárok--Bella Hadid egy szál tangában napozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-bella-hadid-egy-szal-tangaban-napozott.htmlBella Hadid megint megmutatta tökéletes alakját, ezúttal a tengerparton: a modell meztelen mellekkel, egy szál tangában napozott. TV + SztárokOrigoVajna Timi fiatalkori videót posztolt Andy-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-vajna-timi-fiatalkori-videot-posztolt-andyrol.htmlVajna Timi fiatalkori videókat ásott elő férjéről Andy-ről, amiket meg is osztott követőivel az Instagramon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.