Fiesta-botrány: Knapik Tamás állítja, Csordás Tibi miatt ivott

Forrás: Facebook/Fiesta zenekar -
Fiesta ivás Knapik Tamás Csordás Tibor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor nagysikerű Fiesta zenekar tagjai évek óta harcban állnak egymással, Knapik Tamás pert is indított Csordás Tibor ellen, hiszen állítása szerint jogtalanul használja a zenekar nevét. A zenész elárulta, Tibi életmódját akkoriban sem lehetett bírni, még ő is piált miatta. 

Rengetegen táncoltak évekkel ezelőtt a Fiesta zenekar ritmusos slágereire, mit sem sejtve arról, hogy a tagok között már akkor is feszültség gyűrűzött. Knapik Tamás állítása szerint ugyanis társa, Csordás Tibor többször is helytelen állapotban lépett színpadra, és azóta is jogtalanul használja a Fiesta nevét, hiszen az őt illeti, ahogy erről a Life.hu is beszámolt. Knapik Tamás azt is elárulta, Csordás Tibor lelki gondokkal küzdött, de viselkedése miatt még ő is elkezdett inni.

Knapik Tamás Forrás: Facebook/Fiesta zenekar

Ezt ép ésszel nem lehetett bírni, végignézni, amit csinál magával és a csapattal is.

Borsnak

Csordás Tibor és Knapik Tamás együtt zenéltek a Fiesta zenekarban, mára viszont elharapódzott a viszony Forrás: koncertiroda.hu

Tamás állításaival szemben, nem követek el jogsértő magatartást!

Így nyaralhatsz olcsóbban: tippek és trükkökhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-igy-nyaralhatsz-olcsobban-tippek-es-trukkok.htmlA nyaralás nem feltétlenül luxus, és nem is kell vagyonokba kerülnie. Íme, néhány trükk, hogy olcsóbban megússzuk. TV + Sztárok--Rose McGowen 10 év börtönt is kaphat drogbirtoklás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-rose-mcgowen-10-ev-bortont-is-kaphat-drogbirtoklas-miatt-birosag.htmlRose McGowen nehéz helyzetbe került: drogbirtoklásért akár 10 év börtönbüntetést is kaphat. TV + Sztárok--Varga Iza csodálatosan néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-varga-iza-csodalatosan-nez-ki-foto.htmlVarga Izától nagyon távol áll a magamutogatás, de a sugárzó szépsége és csodálatos alakja az egyszerű, visszafogott fotókon is látszik. A rajongók is észreveszik! TV + Sztárok--ViaszBaba: feltörték a könyv Facebook-oldalát, mindent töröltek a színésznőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-viaszbaba-feltortek-a-konyv-facebook-oldalat-mindent-toroltek-a-szinesznorol.htmlKrencsey Hella Facebook-oldalán közölte, hogy újabb online "támadás" érte: feltörték az oldalát és töröltek mindent, ami a színésznővel kapcsolatos. TV + SztárokOrigoTóth Gabi félmeztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-toth-gabi-felmeztelen-fotot-posztolt-magarol.htmlTóth Gabi egy félmeztelen fotót töltött fel közösségi oldalára rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoHódi Pamela beperelte Berki Krisztiánt: Nati nevelése a téthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-hodi-pamela-beperelte-berki-krisztiant-nati-nevelese-a-tet.htmlHódi Pamela harcol kislánya, Natika elhelyezése miatt. Nem akarja, hogy fele-fele arányban neveljék a kislányt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.