Karsai Zita, táncos bugyi nélküli szexi fotót posztolt

Karsai Zita szexi fotó bugyi nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karsai Zita, táncos hosszú évek óta DJ Bobo vezető táncosaként járja a világot. Ezúttal elképesztően szexi képet posztolt.

Se bugyi, se melltartó, csak egy apró kis átlátszó top takarta Karsai Zita tökéletes testét. Nem semmi látványt nyújtott legutóbbi posztjában a szexi táncosnő.

Zita Karsai (@zitakarsai_official) által megosztott bejegyzés,

Kelemen Anna dühöng: ellopták intim képeithttp://www.life.hu/sztarok/20180612-kelemen-anna-duhong-elloptak-intim-kepeit.htmlKelemen Anna kiakad: egy ismeretlen nő hirdeti magát meztelen fotóival. Az egykori playmate nem hagyja annyiban a dolgot.TV + Sztárok--Hódi Pamela beperelte Berki Krisztiánt: Nati nevelése a téthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-hodi-pamela-beperelte-berki-krisztiant-nati-nevelese-a-tet.htmlHódi Pamela harcol kislánya, Natika elhelyezése miatt. Nem akarja, hogy fele-fele arányban neveljék a kislányt.TV + Sztárok--Hosszú Katinka megszólalt: szponzorának adott egy őszinte interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20180608-hosszu-katinka-megszolal-szponzoranak-adott-egy-oszinte-interjut.htmlHónapok óta várja a közönség, mikor ad interjú Hosszú Katinka. Ennek is eljött az ideje. TV + Sztárok--Galambos Lajos lánya úgy néz ki, mint egy amerikai világsztár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-galambos-lajos-lanya-ugy-nez-ki-mint-egy-amerikai-vilagsztar-foto.htmlGalambos Lajos lánya felnőtt nővé érett, aki lefogyott és egy igazi szépség lett belőle. Képeitől leesik az állad. TV + SztárokOrigoRichard Gere elvette 34 évvel fiatalabb szerelmét: fotók a nagy naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-richard-gere-elvette-34-evvel-fiatalabb-szerelmet-fotok-a-nagy-naprol.htmlA 68 éves világsztár, Richard Gere feleségül vette 34 éves kedvesét, Alejandra Silvat.TV + Sztárok--Kelemen Anna egy rugós késsel játszadozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-kelemen-anna-egy-rugos-kessel-jatszadozott-video.htmlKelemen Annát hasba szúrták: természetesen csak egy játék késsel szórakozott az egykori playmate, de a látvány ettől függetlenül durva.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.