Kárpáti Rebeka elárulta, milyen volt eljegyzése pillanata

Forrás: Sarosi Zoltan -
Völgyi Dániel esküvő eljegyzés párkapcsolat szerelem Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljegyezte egymást Kárpáti Rebeka modell, műsorvezető és kedvese, Völgyi Dániel. Rebeka most elárulta, milyen volt a pillanat, amikor a gyűrű az ujjára került. 

Mallorcára utazott Kárpáti Rebeka és kedvese, Völgyi Dániel, szerettek volna egy kicsit több időt együtt tölteni. A gyönyörű műsorvezető akkor még nem sejtette, hogy eljegyzik. Egyik esti sétájukon ugyanis focista kedvese gyűrűt vett elő és letérdelt.

Kárpáti Rebeka férjhez megy Forrás: Sarosi Zoltan

"Zsigerből mondtam rá igen" - mondta a Ripostnak Kárpáti Rebeka. "Pedig nem is gondoltam rá, hogy Dani erre készül, eszembe se jutott" - tette hozzá. Annyira meghatódott, amikor a gyűrű az ujjára került, hogy könny szökött a szemébe. "Aztán, amikor már kicsit lenyugodtak a kedélyek, üzeneteket küldtem a szüleimnek, a barátaimnak, hogy Dani megkérte a kezemet. Vicces volt, hogy mindenki megkérdezte, igent mondtam-e. Még édesapám is. Természetesen mindenki örült" - mesélte Kárpáti Rebeka.

A pár tavaly egy hónapig külön volt, azt mondják, jótt tett nekik ez az idő, hiszen rájöttek, hogy együtt akarnak lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.