Szebeni István elvesztette mobiltelefonját: Facebook-oldalán kért segítséget

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
mobiltelefon Facebook Szebeni István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szerencsétlenül járt Szebeni István, számára fontos dolgot hagyott el ugyanis: a telefonját.

Szebeni István Facebook-oldalán tett közzé panaszos levelet. A műsorvezető kétségbeesésében a közösségi oldalán kért segítséget, ugyanis elvesztette számára értékes telefonját. Nem is maga a tárgy, hanem inkább a rajta tárolt fotók miatt kereste annyira az eszközt a műsorvezető.

Szebeni István elvesztette telefonját Fotó: Szabó Gábor - Origo

"

Számodra értéktelen a tartalma, nekünk kincs.

Bors

Asszisztense szerint megölték Whitney Houstont http://www.life.hu/sztarok/20180625-asszisztense-szerint-megoltek-whitney-houstont.htmlAz egész világot megrázta 2012-ben Whitney Houston halálának híre, melyet a vényre felírt gyógyszerek és az alkohol hatása váltott ki a hivatalos jelentések szerint. Nem volt szándékos tehát, de asszisztense szerint mégis megölték az énekesnőt. TV + Sztárok--Vagyonos, idősödő nőknek dolgozna Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-vagyonos-idosodo-noknek-dolgozna-alekosz.htmlAlekosz júliustól testőrként szeretne dolgozni. A megbízatásokat vagyonos, idősödő hölgyektől várja. TV + SztárokOrigoKöllő Babett rengeteg képet kap a férfiak nemi szervérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kollo-babett-rengeteg-kepet-kap-a-ferfiak-nemi-szerverol.htmlKöllő Babett a Feleségek luxuskivitelben című műsornak köszönhetően országszerte ismert lett, ém a népszerűség árnyoldalával is meg kell birkóznia. A színésznő ugyanis rengeteg illetlen képet kap férfiaktól, és nem érti, hogy miért. TV + Sztárok--Kiszel Tünde tininek állt és kimaxolta az instagramot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiszel-tunde-tininek-allt-es-kimaxolta-az-instagramot-foto.htmlKiszel Tünde is szívesen használja az Instagram közkedvelt újítását, az Insta Story-t, ahol már szavazni is tudnak követőink egy-egy képünkre. Ezúttal a naptárdíva egy rózsaszín szemüvegben pózolt...TV + SztárokOrigoHosszú Katinka tangában mutatta meg formás fenekét: szörfözött az óceán partonhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-hosszu-katinka-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-szorfozott-az-ocean-parton.htmlHosszú Katinka talán sosem volt még ennyire szexi: az úszódressz helyett szexi tangás bikinit húzott. TV + SztárokOrigoEgy családi ház árába került Zámbó Jimmy sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-egy-csaladi-haz-araba-kerult-zambo-jimmy-enekes-sirja.htmlZámbó Jimmy sírja monumentális, a csepeli temető egyik legfeltűnőbb emlékhelye. Most az is kiderült, mennyibe került a felállíttatása. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.