Július 1-jén lenne 57 éves Diana hercegnő

Forrás: Getty Images/Georges De Keerle -
Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis túlzás nélkül Diana hercegnőt az egész világ szerette, és hatalmas volt iránta mindig is az érdeklődés. Halálos autóbalesetét követően világszerte gyászolták a hercegnőt, aki július 1-jén lenne 57 éves.

Közvetlen természetével, karitatív tevékenységével lopta be az emberek szívébe magát Diana hercegnő. Népszerűségét még az sem törte meg, hogy Károly herceggel szétváltak útjaik. Az érdeklődés élete iránt tragikus halála után sem szűnt meg, több könyv és film készült róla, és a mai napig újságcikkek témáját szolgáltatja.

Életéről készült galériánkat itt megnézheted.

Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

Meghan Markle soha többet nem ehet fokhagymáthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-meghan-markle-soha-tobbet-nem-ehet-fokhagymat-etiket.htmlKi gondolná, hogy a brit királyi család etiketje nem csupán a nyilvános eseményeken való viselkedést és öltözködést szabályozza, hanem azt is, hogy mit ehetnek. Pedig így van, de arra azért ne vegyetek mérget, hogy ezt soha nem szegik meg. TV + Sztárok--Tatár Csilla Hadas Krisztával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-tatar-csilla-hadas-krisztaval-beszelgetett-tatar-34.htmlHadas Kriszta Tatár Csillának mesélt gyerekkorról, pályaválasztásról, anyaságról a Tatár 34-ben. A riiporter elmondta, hogy bár sokszor volt jókor, jó helyen, de ennek ellenére nem hullott semmi az ölében, mindenért megdolgozott. "Güzü vagyok" - fogalmazott. TV + SztárokOrigoMaradona viselkedését nem nézi jó szemmel a FIFAhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-maradona-viselkedeset-nem-nezi-jo-szemmel-a-fifa-o-sem-tehet-meg-barmit.htmlAhogy már megírtuk, a minap ki kellett vezetni Maradonát a stadionból, miután teljesen kifordult magából csapata győzelme után. TV + Sztárok--Feleségéről beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-felesegerol-beszelt-havas-henrik-17-eves-koruk-ota-egyutt-vannak.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült - ahogy Havas hívja - Havasné. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huViaszbaba: Krencsey Hella állítja a színésznő papírt kért arról, hogy különlegeshttp://www.life.hu/sztarok/20180629-viaszbaba-krencsey-hella-allitja-a-szineszno-papirt-kert-arrol-hogy-kulonleges.htmlHárom hét kihagyás után ismét jelentkezett a Facebookon Krencsey Hella, a Viaszbaba szerzője. TV + SztárokOrigoBikiniben kapta el az eső Adát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-bikiniben-kapta-el-az-eso-adat-pinter-adriennt-foto.htmlAda napozása meghiúsult, de egy fotót azért lőtt és posztolta. Ennek pedig sokan örülnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.