Schobert Norbi élő videóban üzent a kritikusainak

Facebook videó Schobert Norbert beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi élő videóban üzent azoknak a kommentelőinek, akik egy korábbi bejegyzése miatt kritizálták őt.

Nagy port kavart tegnap a közösségi oldalon Schobert Norbi bejegyzése, amelyben két fagyizó duci kislány fotóját hasonlította össze gyermekei képével. Érkeztek is szép számmal hozzá kommentek, a többségtől elismerő szavakat kapott, de persze ezúttal is akadtak olyanok, akik kritizálták őt. Az utóbbiaknak ma élő videóban üzent a fitneszguru.

Ez a társadalom a halál és a betegség felé halad. Ma a legsúlyosabb halálok, hogy Magyarország dagadt, hájbeteg. Erről szól a sztori, semmi másról. A kommentelők engem szétszednek... 10 hülye írt be nekem olyanokat, hogy milyen család képét használtam fel és megaláztam őket... Mivel? Egy szavam nem volt, ami bárkit megalázna. Egyszerűen szembe kell nézni a tényekkel, nem kell birkának lenni és fel kell ébredni. Akinek ez nem tetszik, az kapja be. Ezt üzenem mindenkinek."

Így néz ki ma a Dirty Dancing sztárja, Jennifer Greyhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-igy-nez-ki-ma-a-dirty-dancing-sztarja-jennifer-grey.htmlA Dirty Dancing bájos színésznője, Jennifer Grey a filmsiker után megműtette már-már védjegyévé vált orrát. Ez meglehetősen rossz döntésnek bizonyult, új arccal már nem osztottak rá nagyobb szerepeket. Mutatjuk, hogyan néz ki ma az 57 éves sztár! TV + SztárokOrigo7 év után elválik ötödik feleségétől Lorenzo Lamashttp://www.life.hu/sztarok/20180702-7-ev-utan-elvalik-otodik-felesegetol-lorenzo-lamas-shawna-craig.htmlBeadta a válókeresetet Lorenzo Lamas és ötödik felesége, Shawna Craig. TV + Sztárok--Férjhez ment Kaley Cuoco, az Agymenők sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-ferjhez-ment-kaley-cuoco-az-agymenok-sztarja.htmlMásodszorra is férjhez ment az Agymenők című sorozat Pennyjét alakító színésznő, Kaley Cuoco. A gyönyörű ceremóniáról már néhány fotó is napvilágot látott. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó nemcsak volt menyét, hanem unokáját is elküldi lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-pecsi-ildiko-nemcsak-volt-menyet-hanem-unokajat-is-elkuldi-lakasabol.htmlDöntés született abban a perben, mely három éve tart Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között. A nőnek most ki kell költözni a színésznő lakásából, de nemcsak neki, hanem fiának is. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál podcastolni kezdett, heti egyszer online rádióznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-ordog-nora-es-nanasi-pal-podcastolni-kezdett-heti-egyszer-online-radioznak.htmlAz Instagramon jelentette be Ördög Nóra és Nánási Pál, hogy megint valami új dologba kezdenek. Tulajdonképpen internetes rádiót indítanak, hetente egyszer, az esti beszélgetéseiket veszik fel, és mutatják meg a nagyközönségnek. Ettől intimebb pillanatokat már nem nagyon tudnak megosztani rajongóikkal.TV + SztárokOrigoFluor Tomi: "Ebbe belefutottam"http://www.life.hu/sztarok/20180701-fluor-tomi-kellemetlen-helyzetbe-kerult-petofi-zenei-dij.htmlA VOT Fesztiválon jelentették be a harmadik Petőfi Zenei Díj jelöltjeit, akik közül néhányan majd a Strand Fesztivál első napján egy nagyszabású show keretében meg is kapják a Petőfiről mintázott szobrot. A Wellhello énekese, Fluor Tomi igen kellentlen helyzetbe került, miközben azt ecsetelte, miért is örül ennek a jelölésnek annyira.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.