Geronazzo Mária 2 lakás árát költötte el 15 perc alatt egy öröklés után

Forrás: rtl.hu -
örökség Geronazzo Mária pénz költekezés férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még Svédországban élt Geronazzo Mária, amikor férjével egy nagyobb összeget örököltek. A jelenleg jósnőként tevékenykedő díva 15 perc alatt költött el 4 millió forintot, amin akkor 2 lakást is vehettek volna. 

"Amikor még a harmadik férjemmel voltam, ő örökölt egy nagyobb összeget. Volt egy idősebb barátunk, aki sokat segített rajtunk, aztán amikor meghalt mindent ránk hagyott. Akkoriban már évek óta csak küszködtünk az anyagi gondokkal, friss disszidensként Svédországban. Csodának fogtuk fel azt a hagyatékot" - mondta a Borsnak Geronazzo Mária, akinek férje fogadást ajánlott. Azt mondta feleségének: úgysem tud elkölteni 10 ezer frankot 15 perc alatt.

Geronazzo Mária két lakás árát költötte el pár perc alatt Forrás: rtl.hu

Geronazzo még kért is hozzá 5 ezret, hogy kifizesse azt az ékszert, amit kinézett magának. A többit cipőkre, ruhákra és táskákra költötte. "Így költöttem el rövid idő alatt átszámítva négymillió forintot. Ez akkoriban még nagyobb összegnek számított, akár két lakást is vehettünk volna belőle" - mondta a most jósnőként tevékenykedő díva, aki spirituális tréningeket is tart.

Elárulta: férje nagyvonalú volt, az volt számára a fontos, hogy ő boldog legyen.

Címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-cimlaplany-lett-cindy-crawford-lanyabol-kaia-gerberbol.htmlMég csak 16 éves, de máris címlaplány lett Cindy Crawford lányából, Kaia Gerberből. TV + Sztárok--Ünneplők sokasága előtt sírta el magát Benkő Dániel kedvese, Bazsarózsahttp://www.life.hu/sztarok/20180704-unneplok-sokasaga-elott-sirta-el-magat-benko-daniel-kedvese-bazsarozsa.htmlKiállítást szervezett Benkő Dániel festményeiből kedvese, Bazsarózsa, ám a megnyitón a lantművész nem jelent meg. Bazsarózsa könnyekben tört ki, hiszen a tárlatot a művész születésnapja alkalmából nyitották meg. TV + Sztárok--Nádas György elmondta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nadas-gyorgy-elmondta-mit-csinal-miota-eltunt-a-nyilvanossag-elol.htmlEgy ideje keveset hallani Nádas Györgyről, most elárulta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság elől. Arról is beszélt, milyen viharos körülmények között ismerte meg feleségét. TV + SztárokOrigoVarga Feri és Balássy Betti a teljes pénztelenségből küzdötték fel magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180704-varga-feri-es-balassy-betti-a-teljes-penztelensegbol-kuzdottek-fel-magukat.htmlViharosan indult Varga Feri és Balássy Betty kapcsolata a Megasztár harmadik szériájának idején, ám arról eddig nem beszéltek, hogy ezután talán még nagyobb nehézséggel kellett megküzdeniük. Voltak napok, amikor csak Betty evett, annyira rossz anyagi körülmények között éltek. TV + Sztárok--Öngyilkos lett Tina Turner legidősebb gyermeke, Craig Turnerhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ongyilkos-lett-tina-turner-legidosebb-gyermeke-craig-turner.htmlTina Turner legidősebb fia, Craig Turner 59 évesen lett öngyilkos.TV + SztárokHivatalos állásfoglalás: kiderült, hogy a Fradiba igazol-e Dzsudzsákhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-hivatalos-allasfoglalas-kiderult-hogy-a-fradiba-igazole-dzsudzsak.htmlKedden jelentette be az al-Vahda labdarúgócsapat, hogy nem hosszabítja meg Dzsudzsák Balázs szerződését. Mindenki azt találgatja, hova igazol most a magyar focista. Az a hír is felröppent, hogy hazajön a Fradiba.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.