Kelemen Anna megmondta, mit ne mondjanak a nők meccsnézés közben

meccs foci-vb 2018 tanács Kelemen Anna foci-vb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legújabb videójában Kelemen Anna nőtársainak ad tanácsokat arra vonatkozóan, hogy mit ne mondjanak, amikor a párjuk éppen a foci-vb meccseit nézi. 

"Hölgytársaimhoz szólnék, akik mondjuk nem igazán kedvelik, de mondjuk, van egy párjuk, aki nézi. Alapvető szabályokat szeretnék nektek felállítani. Ez egy gyorstalpalló, amiből megtudjátok, mi az, amit egyáltalán ne mondjatok" - kezdi legújabb videóját a kebelcsoda, Kelemen Anna. Szeretne ugyanis más nőknek tanácsot adni azzal kapcsolatban, mit ne mondjanak párjuknak a foci-vb meccsei alatt.

Elárulta, hogy szereti ezt a játékot, hiszen lehet jól játszani, bár Puskás Ferenc óta nem igazán tud büszke lenne a magyar focira, de ettől még szereti.

"Szerinted melyik csapatnak szebb a meze?"

"A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak" - ilyen és hasonló kérdéseket, kijelentéseket mond Kelemen Anna a videóban. Ezektől mindenképp óvainti hölgytársait a meccsek ideje alatt.

Kiderült mekkora vagyont oszt fel és meddig tart Hosszú Katinka és Shane Tusup válásahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-kiderult-mekkora-vagyont-oszt-fel-es-meddig-tart-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valasa.htmlHamarosan elkezdődik Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, most pedig az is kiderült, hogy mekkora vagyonon kell osztozkodniuk, sőt az is, hogy meddig húzódhat a válóper. TV + SztárokPál Éva utcára kerülhet, nem hívták vissza a Neotonbahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-pal-eva-utcara-kerulhet-nem-hivtak-vissza-a-neotonba.htmlÚjra fellépne a Neoton-tagokkal Pál Éva, akinek hamarosan elárverezik házát. Azt mondja, neki ugyanolyan joga lenne használni a nevet, így pedig megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-havas-henrik-ugy-veli-jo-a-genetikaja-a-szexualis-zaklatasokrol-is-beszelt.htmlHavas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZoltán Erika megmutatta, milyen csinos bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zoltan-erika-megmutatta-milyen-csinos-bikiniben.htmlFekete bikiniben pózol Zoltán Erika. A magyar énekes megmutatta, hogy még mindig csinos túl az ötödik x-en is. TV + SztárokOrigoBaukó Éva pszichológushoz fordult: nem elégedett a szakember munkájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-bauko-eva-pszichologusnal-volt-de-nem-tetszett-neki.htmlÚgy érezte Baukó Éva, hogy ideje pszichológushoz fordulnia, ám nem azt kapta, amit várt. Sajnálja, hogy kifizette egy bikini árát feleslegesen. TV + Sztárok--Nagyon hasonlít egymásra Hujber Feri és Paudits Béla életútjahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-nagyon-hasonlit-egymasra-hujber-feri-es-paudits-bela-eletutja-parhuzam.htmlRémisztően hasonló Hujber Feri és Paudits Béla életútja. Tanulmányaikban és karrierjükben is több közös pont fedezhető fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.