Kiderült mekkora vagyont oszt fel és meddig tart Hosszú Katinka és Shane Tusup válása

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
házasság párkapcsolat válás vagyon szerelem Hosszú Katinka Shane Tusup vagyonfelosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elkezdődik Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, most pedig az is kiderült, hogy mekkora vagyonon kell osztozkodniuk, sőt az is, hogy meddig húzódhat a válóper.

Egyszer már bejelentette a válást Hosszú Katinka és Shane Tusup, ám akkor még megpróbálták helyre hozni házasságukat. Most azonban biztosnak látszik, hogy szétválnak útjaik. A hot!magazin szerint, mivel a II. és III. kerületi Bíróságon - amely a válópert intézi - augusztus 20-ig ítélkezési szünet van, így leghamarabb ősszel kezdődhet a válás.

Hosszú Katinka és Shane Tusup vagyonfelosztás előtt állnak Forrás: MTI/Kovács Anikó

A lap kiderítette, hogy Hosszú és edző-férje 661,8 millió forintot keresett eddig, az Iron Corporation Kft. utolsó éves nettó árbevétele pedig közel 90 millió forint volt. Azt írták, hogy hozzávetőleg 2 milliárd forintot kell majd felosztaniuk. Ügyvédi értesülésekre hivatkozva pedig azt írják, hogy a procedúra minimum 1 évig tart majd, de akár 3 évig is húzódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.