Kiderült mekkora vagyont oszt fel és meddig tart Hosszú Katinka és Shane Tusup válása

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
házasság párkapcsolat válás vagyon szerelem Hosszú Katinka Shane Tusup vagyonfelosztás
Hamarosan elkezdődik Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, most pedig az is kiderült, hogy mekkora vagyonon kell osztozkodniuk, sőt az is, hogy meddig húzódhat a válóper.

Egyszer már bejelentette a válást Hosszú Katinka és Shane Tusup, ám akkor még megpróbálták helyre hozni házasságukat. Most azonban biztosnak látszik, hogy szétválnak útjaik. A hot!magazin szerint, mivel a II. és III. kerületi Bíróságon - amely a válópert intézi - augusztus 20-ig ítélkezési szünet van, így leghamarabb ősszel kezdődhet a válás.

Hosszú Katinka és Shane Tusup vagyonfelosztás előtt állnak Forrás: MTI/Kovács Anikó

A lap kiderítette, hogy Hosszú és edző-férje 661,8 millió forintot keresett eddig, az Iron Corporation Kft. utolsó éves nettó árbevétele pedig közel 90 millió forint volt. Azt írták, hogy hozzávetőleg 2 milliárd forintot kell majd felosztaniuk. Ügyvédi értesülésekre hivatkozva pedig azt írják, hogy a procedúra minimum 1 évig tart majd, de akár 3 évig is húzódhat.

Pál Éva utcára kerülhet, nem hívták vissza a Neotonbahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-pal-eva-utcara-kerulhet-nem-hivtak-vissza-a-neotonba.htmlÚjra fellépne a Neoton-tagokkal Pál Éva, akinek hamarosan elárverezik házát. Azt mondja, neki ugyanolyan joga lenne használni a nevet, így pedig megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-havas-henrik-ugy-veli-jo-a-genetikaja-a-szexualis-zaklatasokrol-is-beszelt.htmlHavas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZoltán Erika megmutatta, milyen csinos bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zoltan-erika-megmutatta-milyen-csinos-bikiniben.htmlFekete bikiniben pózol Zoltán Erika. A magyar énekes megmutatta, hogy még mindig csinos túl az ötödik x-en is. TV + SztárokOrigoBaukó Éva pszichológushoz fordult: nem elégedett a szakember munkájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-bauko-eva-pszichologusnal-volt-de-nem-tetszett-neki.htmlÚgy érezte Baukó Éva, hogy ideje pszichológushoz fordulnia, ám nem azt kapta, amit várt. Sajnálja, hogy kifizette egy bikini árát feleslegesen. TV + Sztárok--Nagyon hasonlít egymásra Hujber Feri és Paudits Béla életútjahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-nagyon-hasonlit-egymasra-hujber-feri-es-paudits-bela-eletutja-parhuzam.htmlRémisztően hasonló Hujber Feri és Paudits Béla életútja. Tanulmányaikban és karrierjükben is több közös pont fedezhető fel. TV + Sztárok--Ambrus Attila újra tárgyalásra megy, elvették a jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-ambrus-attila-ujra-targyalasra-megy-elvettek-a-jogositvanyat.htmlAlkoholt fogyasztott a Viszkis, Ambrus Attila, majd volán mögé ült. A rendőrök szinte azonnal megszondáztatták, elvették a jogosítványát. Most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.